Czekamy na komentarze najgorliwszych wyznawców naszej Pani profesor
Czekamy na komentarze najgorliwszych wyznawców naszej Pani profesor
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/@up kochanie, "polskim" pisze się z małej, więc strzał w stopę. jestem ładniejsza, ale przecież to oczywiste, że muszę uwielbiać wszystkich ludzi na świecie, bo inaczej jestem emo genderem
Jestem patriotą więc się odpierdol. Strzelić to ja Cię mogę ale w dupę i posłać do kuchni. Właściwie wracaj właśnie tam skąd przypełzłaś. I tak nawiasem mówiąc jesteś tylko elementem infrastruktury kuchennej! cytując wielkiego mędrca.
Bosz... nikt już nie pilnuje tych rozwydrzonych bab...
Jestem patriotą więc się odpierdol. Strzelić to ja Cię mogę ale w dupę i posłać do kuchni. Właściwie wracaj właśnie tam skąd przypełzłaś. I tak nawiasem mówiąc jesteś tylko elementem infrastruktury kuchennej! cytując wielkiego mędrca.
Bosz... nikt już nie pilnuje tych rozwydrzonych bab...
jesteś patriotą, więc możesz robić błędy, no rozjebało mnie to ojej, wielki 22letni mężczyzno, jakby mama zobaczyła co wypisujesz w internecie...
jesteś patriotą, więc możesz robić błędy, no rozjebało mnie to ojej, wielki 22letni mężczyzno, jakby mama zobaczyła co wypisujesz w internecie...
Nie robię błędów głupia babo, tylko ostentacyjnie podkreślam swoją narodowość, a to że Twój mały jeszcze niedorozwinięty móżdżek tego nie pojmuje to już tylko i wyłącznie Twój problem. 23 letni to raz, a dwa to i tak jesteś smarkiem do mnie, więc wracaj do pokoju i do nauki. A od mojej mamy się odpierdol ją szanuje, Ciebie nie muszę.
Nie robię błędów głupia babo, tylko ostentacyjnie podkreślam swoją narodowość, a to że Twój mały jeszcze niedorozwinięty móżdżek tego nie pojmuje to już tylko i wyłącznie Twój problem. 23 letni to raz, a dwa to i tak jesteś smarkiem do mnie, więc wracaj do pokoju i do nauki. A od mojej mamy się odpierdol ją szanuje, Ciebie nie muszę.
to ja dziękuję za takie ostentacyjne podkreślanie narodowości i pokazywanie siebie przez komentarze jako ograniczonego debila
benzedrine jesteś brzydką lochą przynajmniej dopóki zdjęcia nie wstawisz.
podziękuję, wolę być jako tako anonimowa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów