Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Życie to choroba, co najszybciej zabija.a ch*j mnie oni obchodzą. niech se będą. sami wymrą w sposób naturalny. tylko żeby mi żaden ten ch*j z p*zdą lub bez nie wmawiał, że oni są normalni i ma mi się to podobać. wtedy niech wypie**alają pod kamień, spod którego wyszli
dlatego maci mniej praw zmywarki... waszą wadą jest bierność, emocje, reakcja na krzywde i smutek... Bierność to najwieksza zmora tych czasow, bierne przyzwolenie typu( a niech sobie beda, a niech sobie robią, a niech morawiecki mi rucha babke i kradnie jej emeryture, ale jeszcze mam koldre zeby cipsko nakryc) itd itp. posrało sie na tym swiecie bo rzadzenie silną ręka zostało uznane za złe. Usa jest juz tak napompowane,ze jak przyduszą Rosję to bedziemy mieli dopiero przesrane... juz unia zgodziła sie na wieksze sankcje na rope it i bedziemy od Jankesa kradzoną z Syrii kupowac za drozej. Z francji sie smiali,ze biale flagi i afrykarium a najninsza w europie inflacja konczy sie zamieszkami jak skurwensyn na ulicahc. a w Polancii cmok urainca w dupe po sraniu i do pracy ...
w razie wojny przyda się w pierwszej linii jako osłona
Tym się nie martw. Jak przyjdzie wojna to sprzęt AGD będzie cię osłaniał na pancerzu BTR twoich czerwonych braci.
a chuj mnie oni obchodzą. niech se będą. sami wymrą w sposób naturalny. tylko żeby mi żaden ten chuj z pizdą lub bez nie wmawiał, że oni są normalni i ma mi się to podobać. wtedy niech wypierdalają pod kamień, spod którego wyszli
Przeczytałem, zgadzam się, zostawiam piwo.
Dlatego potrzeba albo żeby Putek z Jankesami zaczęli się napierdzielać na ostro i ten świat zniszczyć albo drugiego wąsika ulizanego na bok aby zrobił porządek z tymi wszystkimi LGBTSyfem , całe transy, wymyślone płcie , 100 jakiś zmyślonych orientacji. To świat trzeba wymazać na kilkaset może kilka tysięcy lat.
Hahahahaha, jaka spina prawaczka Nie zesraj się
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów