📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
bo debile jeżdzą na slickach(opona gładka bez bieżnika) po drogach na których leży mnóstwo kamyczków i syfu.nie wiedzą że takie opony spełniają swoje zadanie tylko na idealnie czystym torze.lekkie pochylenie pojazdu oraz owy kamyczek pod oponą to właśnie prosta droga do wyjebania się.
wunhei napisał/a:
bo debile jeżdzą na slickach
Poprawię: "...bo to debile...".
Żadne kamyczki nie są potrzebne do objaśnienia sytuacji.
I nie "owy", tylko "ów".
Ja tam widzę kulturalną grupę, wolna jazda, duże odstępy, bezpiecznie poruszanie się, tylko jakaś jedna pizda trafiła się za kierownicą.
wunhei napisał/a:
bo debile jeżdzą na slickach(opona gładka bez bieżnika) po drogach na których leży mnóstwo kamyczków i syfu.nie wiedzą że takie opony spełniają swoje zadanie tylko na idealnie czystym torze.lekkie pochylenie pojazdu oraz owy kamyczek pod oponą to właśnie prosta droga do wyjebania się.
Slicki to Ty masz na jajach.
Motopizdeczki na swoich zjazdach zawsze się rozpierdolą przez kraksę wjazdu jeden w drugiego. Za dużo idiotów z małym iq w jednym miejscu.
Już się cieszę na nadchodzący sezon.
Tylu fagasów zgonie na swoich pierdziawkach.
Tylu fagasów zgonie na swoich pierdziawkach.
juderaus napisał/a:
Slicki to Ty masz na jajach.
owszem mam wygolone-a twoja wciąż połyka łoniaki?
spodziewalem sie jakiegos wariata na jedym kole a tu sie wyjebal na prostej drodze ;p
Czy pedalarz czy motopizda jeden miot
wunhei napisał/a:
owszem mam wygolone-a twoja wciąż połyka łoniaki?
Nie połyka, wyciąga jak wejdą między zęby ale najważniesze, że Twój chłopak nie ma tego problemu. Pierdolisz jakieś farmazony o ''Slickach'' , które widziałeś na obrazku w necie. Doczytaj , zdobądź jakąś wiedzę lub nie pierdol w temacie o którym nie masz pojęcia.
Czerwona motopizda zajechała mu drogę i koleś się wystraszył. Zablokował koło z przodu i pocałował Matkę Ziemię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów