Świadkiem tego jest bieszczadzki leśniczy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
przebił gościa, który ratował psa przed kangurem, lutując mu prawy sierpowy na szczenę.
Nawet kropli krwi nie widać...
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Their stuff at least sticks together"
albo bokiem, albo wcale!
mi tam si epodoba polowanie na nie z kuszy jak w US , że siedzą na drzewach i się czają z kuszą na takie potężne grizly...
Samo nadleśnistwo baligród napisało na społecznościowych (swoją drogą dużo kłotni - polecam), że to był zaplanowany atak. Jeśli to był ostatni jaki się dało zaplanować bo z głodu widzą ziemniaki ?
Wszystkim szkoda małych misiów ale do kurwy nędzy, jeśli to był teren PN to ten "leśniczy" chyba powinien być przynajmniej doedukowany.
Jakoś jak Czubówna czyta jak lwice są żarte przez hieny to nikt tam nikomu nic nie przerywa.
Samo nadleśnistwo baligród napisało na społecznościowych (swoją drogą dużo kłotni - polecam), że to był zaplanowany atak. Jeśli to był ostatni jaki się dało zaplanować bo z głodu widzą ziemniaki ?
Wszystkim szkoda małych misiów ale do kurwy nędzy, jeśli to był teren PN to ten "leśniczy" chyba powinien być przynajmniej doedukowany.
Z jednej strony nie powinno się ingerować w naturę, a z drugiej niedźwiedzi mamy w porównaniu do wilków kilka razy mniej więc ta interwencja zdaje się być uzasadniona. Swoją drogą myślałem, że młode miśki są w stanie spierdolić na drzewo, a mamuśka by sobie jakoś dała radę z watahą.
Polecam doczytać co się ostatnio w Polsce z wilkami odpierdala. Namnożyło się tego kurewsko niebezpiecznie dużo i zaczyna się robić problem, a są gnoje pod ochroną i ni chuj nie da się tego odstrzelić - zaczynają atakować zwierzynę przydomową czyli żarty się kończą. Choć jak tak dalej pójdzie to może zaczną trafiać do nas doniesienia o wpierdoleniu człowieka przez wilkyy to może nawet jakaś fota się trafi.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów