No to mnie kolego rozbawiłeś do łez. Zaczynamy zabawę!
Cytat:
Tobie bydlaku może jeszcze ta "apokalipsa" nie straszna.
I takim tobie podobnym "krótkowzrocznym" pizdą wydaje się że ciebie/was/ to nie dotyczy.
Owszem, wydaje mi się że mnie to nie dotyczy. Po pierwsze primo dlatego, że w tej sprawie nie jestem w żaden sposób decyzyjny. Po drugie ekolodzy wieszczą koniec świata w związku z każdym źródłem energii, które nie jest zielone. Nie podzielam tej histerii.
Cytat:
Jesteście ignorantami. Gówno wiecie bo gówno jecie.
Założę się że nawet filmu żeście gnidy nie obejrzeli.
Chuj ciężki wam na plecy, pajace.
Ty obejrzałeś film i wiesz wszystko, nawet co jem( i się mylisz, bo jadam bardzo zdrowo ).
Ale w jednym masz rację: nie oglądałem tego zakichanego filmu i nie mam zamiaru(co zresztą wyraża nawet forma mojej wcześniejszej wypowiedzi) Dlaczego nie obejrzałem? Bo mi szkoda na to życia. W tym czasie można się dobrze bawić, można pracować albo się czegoś uczyć. A filmy reklamowane na forach przez jakiegoś histeryka ("Z tym się trzeba zapoznać!") to zwykle wątpliwa wartość merytoryczna i kupa manipulacji.
Cytat:
Każdy powinien być ekologiem, sam z siebie.
Każdy powinien też myśleć. Wiesz na przykład, że wydobycie gazu w usa spowodowało spadek surowca do jednej czwartej ceny wyjściowej? Rozwój i korzyści dla całego społeczeństwa. Piękna sprawa.
Cytat:
Ale wy to zwykłe brudasy, niczym różniące się od cyganów i rumunów.
Aż się prosi o cytat:
Cytat:
NieObrażamNieZaczepiam,doPókiNieDaszMiDoTego Powodu.Nie rozmawiam z ludźmi, którzy nie umieją rozmawiać merytorycznie.Wytykanie błędów ortograficznych świadczy o braku argumentów. Więc pomyśl zanim coś palniesz.
Imputowanie komuś braków w higienie to z pewnością argument człowieka, który umie rozmawiać merytorycznie.
A co do błędów... to Kazik śpiewał "niech się wstydzi ten kto robi, nie ten kto widzi". (Swoją drogą: celownik liczby mnogiej kończymy w naszym ojczystym języku na "om" np. "krótkowzrocznym pizdom wydaje się). Hehe, Pozdrawiam