📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O chuj chodzi z tymi czarnuchami i arbuzami?
Jak będę jadł dużo arbuzów to zmienię się w czarnucha?
W sumie dobrze by było, jestem rudy....
Jak będę jadł dużo arbuzów to zmienię się w czarnucha?
W sumie dobrze by było, jestem rudy....
Nie jestem gimbo, ale też nie wiem, skąd się wzięło "bambus+arbuz" - ktoś przybliży temat?
Epoka lodowcowa mi się przypomniała.Niech wpierdalają póki nie zepsute.
A no bo w USraelu są przekonani, że bambusy uwielbiają kfc i arbuzy. Wszystko zaczęło się od jakiegoś filmiku z kfc;)
Cytat:
O chuj chodzi z tymi czarnuchami i arbuzami?
Stereotyp jeszcze z czasów kiedy zniesiono niewolnictwo. Biedota traktowała kurczaki i arbuzy jako rarytasy, a w rzeczywistości było to tanie pożywienie. Dlatego właśnie, pełno jest czarnuchów z arbuzami i KFC
DeSalvoo napisał/a:
Stereotyp jeszcze z czasów kiedy zniesiono niewolnictwo. Biedota traktowała kurczaki i arbuzy jako rarytasy, a w rzeczywistości było to tanie pożywienie. Dlatego właśnie, pełno jest czarnuchów z arbuzami i KFC
Dzięki za wyjaśnienie dobry człowieku, niech Ci to Bóg w dzieciach wynagrodzi
Oni mimo biedy mają smutny tylko dzień , zaś twoje całe życie jest smutne
bravoteampolska napisał/a:
Oni mimo biedy mają smutny tylko dzień , zaś twoje całe życie jest smutne
Mocne słowa jak na kogoś z nazwą pisemka dla przygłupich wczesnonastolatek w nicku
smoke86 napisał/a:
Mocne słowa jak na kogoś z nazwą pisemka dla przygłupich wczesnonastolatek w nicku
To jest nazwa klubu a dokładnie fanów marki Fiat Bravo , a nie nazwa pisemka dla niedorobionych pedałów
to Fiaty mają fanów?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów