Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
2 liga angielska a klepnęli by tą ti mobaj ekstrapierdziasę z zamkniętymi oczami
powinni klepać bo mają tam zdecydowanie większą kasę ale jak pokazuje niedaleka historia: słaba Wisła klepie Fulham i to z premiership.
Race na trybunach, kibice na murawie, piłkarz wbiega na trybuny, trener biega z kibicami po murawie.. Donald po tych wydarzeniach chyba wprowadziłby wojsko na trybuny. Piękna sytuacja sportowo i świetna atmosfera na trybunach, SZAŁ.
nie trafiłeś, Angole są pod względem kar stadionowych tak surowym krajem, że nawet płotów nie stawiają bo i tak większość się boi coś odpierdolić
gole na wyjezdzie nigdy nie licza sie podwojnie, po prostu w przypadku remisu kto strzelil wiecej goli na wrogim stadionie przechodzi dalej.
W tym dwumeczu remis to był remis, nieważne kto gdzie bramki strzelał
2 liga angielska a klepnęli by tą ti mobaj ekstrapierdziasę z zamkniętymi oczami
Widzę, że sadolowy znawca piłki się znalazł . Jakbyś nie widział kolego to Wisła Kraków z całej tej naszej zafajdanej ekstraklasy wygrała w 2011 w Lidze Europejskiej z Fullham F.C. 1:0 oraz 4:1, drużyna ta jest w najwyższej lidze angielskiej czyli Premier League.
Nie wiem skąd się biorą takie głupie docinki na temat ekstraklasy, że 2 liga angielska jest lepsza i by dokopała naszym chłopcom. Idiots, idiost everywhere.
gole na wyjezdzie nigdy nie licza sie podwojnie, po prostu w przypadku remisu kto strzelil wiecej goli na wrogim stadionie przechodzi dalej.
no taa
o to mi chodziło ale nie wiem czemu użyłem takiego sformułowania
chuj, że 4min doliczone a bramka w 97min.
Bo się kurwa 5 minut kłócili o karnego. Dlatego...
Widzę, że sadolowy znawca piłki się znalazł . Jakbyś nie widział kolego to Wisła Kraków z całej tej naszej zafajdanej ekstraklasy wygrała w 2011 w Lidze Europejskiej z Fullham F.C. 1:0 oraz 4:1, drużyna ta jest w najwyższej lidze angielskiej czyli Premier League.
Nie wiem skąd się biorą takie głupie docinki na temat ekstraklasy, że 2 liga angielska jest lepsza i by dokopała naszym chłopcom. Idiots, idiost everywhere.
Brawo! Brawo! Sam jesteś kurwa znawcą. Ja pierdole, mówić coś czego się nie wie to już jest szczyt debilizmu, jeszcze próbując przy tym zabłysnąć. Wisła z nimi wjebała 4:1, a nie wygrała debilu. A to, że Championship jest lepszą ligą od ekstraklasy, widać na każdym kroku...
Ogólnie w Anglii w ostatnim czasie dzieje się coraz więcej, coraz więcej piro odpalane jest na stadionach, coraz częściej dochodzi do zadym przed meczami, powraca dawny angielski klimat. Ale oczywiście nasze media i "eksperci" przekonują lemingów, że tam pełen spokój i sielanka...
Ogólnie w Anglii w ostatnim czasie dzieje się coraz więcej, coraz więcej piro odpalane jest na stadionach, coraz częściej dochodzi do zadym przed meczami, powraca dawny angielski klimat. Ale oczywiście nasze media i "eksperci" przekonują lemingów, że tam pełen spokój i sielanka...
Po ostatnim meczu Chelsea kibice, którzy podbili do Lamparda już pewnie nie wejdą na stadion....
a to, że u nas gorzej grają to chyba logiczne jak nie ma kasy
w tych rozgrywkach gole na wyjeździe nie liczą się podwójnie
A gdzie się liczą podwójnie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów