-Tu leży Sobieski, rozbił Turków pod Wiedniem.
-Tu leży Poniatowski, rozbił Austriaków pod Raszynem.
-Tu leży Piłsudski, rozbił bolszewików pod Warszawą.
-Tu leży Kaczyński, rozbił samolot pod Smoleńskiem.
Sami jebani 14-letni malkontenci tutaj. W żaden sposób nie chcę bronić Tuska, ale, do kurwy nędzy, zrozumcie, że to też jest CZŁOWIEK, a dzięki temu, że dzisiaj mamy za piątaka (sic!) litr benzyny i kilo cukru, za kilka(naście) lat nie będziecie musieli okradać sklepów jak jakieś bambusy, żeby móc je zdobyć, bo nie upadniemy gospodarczo. Popatrzcie co działo się w Grecji- tam nie podnieśli cen i zrobił się burdel jak stąd do Marsa. Ale co tam, lepiej narzekać i obrzucać mięsem- tak przecież wygodniej.
Sami jebani 14-letni malkontenci tutaj. W żaden sposób nie chcę bronić Tuska, ale, do kurwy nędzy, zrozumcie, że to też jest CZŁOWIEK, a dzięki temu, że dzisiaj mamy za piątaka (sic!) litr benzyny i kilo cukru, za kilka(naście) lat nie będziecie musieli okradać sklepów jak jakieś bambusy, żeby móc je zdobyć, bo nie upadniemy gospodarczo. Popatrzcie co działo się w Grecji- tam nie podnieśli cen i zrobił się burdel jak stąd do Marsa. Ale co tam, lepiej narzekać i obrzucać mięsem- tak przecież wygodniej.
Taki jesteś szpenio od gospodarki? To wyjdź, Polaczku (nie mylić z Polakiem), na ulicę i okaż swoje niezadowolenie protestując przed Sejmem. Ale nie, wolisz fikać i wymachiwać rączkami w geście niezadowolenia siedząc na swoim dupsku przed komputerem.
@ kaloryferer
Taki jesteś szpenio od gospodarki? To wyjdź, Polaczku (nie mylić z Polakiem), na ulicę i okaż swoje niezadowolenie protestując przed Sejmem. Ale nie, wolisz fikać i wymachiwać rączkami w geście niezadowolenia siedząc na swoim dupsku przed komputerem.
@ kucu19
No oczywiście Twoja wszechwiedza o gospodarce jest bardzo rozległa, ale nie masz odwagi ani czasu na to, żeby poprawić jej stanu w swoim kraju. Kurwa, skonczy taki pisanie egzaminu w gimnazjum i już hejtuje na sadolu.
Wow, takiej bzdury to dawno nie czytałem. Czy mi się wydaje czy ty cieszysz się z wysokich cen?
Rozumiem że w tym "nie upadku gospodarczym" ma nam pomóc rozprzedanie polskich cukrowni niemcom. Z eksportera zrobili z nas importera.
A może nowy genialny pomysł sprzedania Lotosu ruskim. No to też na pewno dobrze wpłynie na gospodarkę. Już nie wspomnę o podpisaniu umowy gazowej z ruskimi na 35 lat po zawyżonych cenach.
A co do Tuska. Najlepiej by było jak by nic nie robił, bo do czego się nie weźmie to spierdoli.