📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty, po jakiemu oni mówią...
Planuje sobie wjebać do jakiegoś złomka klatkę i pozapierdalać na amatorskich KJS fajna zabawa.
jak słyszo śluński to mi się rzygać chce.
slabe to jak gowno...zenujacy jest fakt ze smieszy kogos grubas gadajacy po slunsku jeszcze przed mutacja...no kurwa zajebiscie smieszne zaraz sie posram...
Gwara jest zajebista, czy to śląska, czy białostockie zaciąganie - specyfika regionu, to jest to! Ale trzeba mieć mózg, żeby to zrozumieć. Mnie to tam jebie, czy ktoś na obiad ma ziemniaki, pyry czy kartofle! Podobnie jak wali mnie to, że krakusy idą na pole a nie na dwór..
@panchamityle
dokładnie. Gwary są piękne, zamiast je pielęgnować i cieszyć się, że język polski jest w ten sposób bogatszy (jak przykładowo- język niemiecki, włoski etc.) to niektórzy chcą z siebie zrobić głupszych niż obecnie są. Po jakiemu oni mówią? Naprawdę trudno to zrozumieć? W takim razie nie znasz języka polskiego i stul buzię.
A filmik sam w sobie średni
dokładnie. Gwary są piękne, zamiast je pielęgnować i cieszyć się, że język polski jest w ten sposób bogatszy (jak przykładowo- język niemiecki, włoski etc.) to niektórzy chcą z siebie zrobić głupszych niż obecnie są. Po jakiemu oni mówią? Naprawdę trudno to zrozumieć? W takim razie nie znasz języka polskiego i stul buzię.
A filmik sam w sobie średni
Filmik średni i nudny, ale ja tam rozumiem każde słowo a jestem rdzennym Warszawiakiem. To że ktoś nie rozumie to wynika z jego ignorancji i chamstwa...
Wiochmen napisał/a:
slabe to jak gowno...zenujacy jest fakt ze smieszy kogos grubas gadajacy po slunsku jeszcze przed mutacja...no kurwa zajebiscie smieszne zaraz sie posram...
Nie dosc że wieśniak to jeszcze gimbus bez poczucia humoru. Wracaj do książek i chujowych kawałów bongmana smutasie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów