Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Większość rządów w UE jest mocno spenetrowana (operacja BUŚ) przez wywiad rosyjski, co było fundamentem ataku na Ukrainę.
Jeśli mnie powieszą za ten wpis, to dziękuję kolegom z WSI...
Polska miała (ma) być następna w kolejności.
Wiesz jak jest z każdą propagandą? Szyta jest na miarę przeciętnego odbiorcy. Albo więc jesteś propagandystą, albo masz rozumek co najwyżej bardzo przeciętny. Cieszę się, że chociaż przestaliście się bać, że poumieracie na srowidy.
kurwa... wolałbym siedzieć w okopach na pierwszej linii frontu i pod ostrzałem bomb kasetowych napierdalać w ruskich, niż mieć taką robotę.
te poliniackie dzbany z atrofią mózgu- a wiesz że ruscy też napierdalają do wrogów. To nie byłoby jednostronne strzelanie. Wyncyj onetu i TV a skończysz w bezimiennym grobie. No ja pier....
kurwa... wolałbym siedzieć w okopach na pierwszej linii frontu i pod ostrzałem bomb kasetowych napierdalać w ruskich, niż mieć taką robotę.
aleś ty głupi... lepiej wypieprzaj na front
Tak jak ty chuja wiesz o ofidiofobii i jednocześnie nienawiści do ruskiego ścierwa.
Wszyscy co mówią po rusku lub w podobnym języku są zwykłym ścierwem
Wiesz jak jest z każdą propagandą? Szyta jest na miarę przeciętnego odbiorcy. Albo więc jesteś propagandystą, albo masz rozumek co najwyżej bardzo przeciętny. Cieszę się, że chociaż przestaliście się bać, że poumieracie na srowidy.
Wam tam tego sputnika do wody dodają onuco , więc się nie podniecaj bo pewniej się już tysiąc razy zaszczepileś
:
Od tego mózgi ruskie się kurczą, zresztą co ja gadam, jakie mózgi w rossiji
Jak Hitler zajął Czechosłowację a później najechał na Polskę, zachód też myślał że ma tym zakończy. Jak ktoś w Anglii mówił że najedzie Anglię, to tacy jak ty nazywali go propagandystą. I później się kurwa zdziwili. I ty też się zdziwisz.
Wszyscy co mówią po rusku lub w podobnym języku są zwykłym ścierwem
Całe szczęście, że wolałeś siedzieć pod blokiem zamiast w szkole jak była mowa o językach słowiańskich, bo byłoby Ci teraz głupio.
Zamknij mordę gnojku z twoimi gówno komentarzami
wolałbym siedzieć w okopach na pierwszej linii frontu i pod ostrzałem bomb kasetowych napierdalać w ruskich, niż mieć taką robotę.
Dlaczego? Mięso węża jest całkiem smaczne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów