Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa... wolałbym siedzieć w okopach na pierwszej linii frontu i pod ostrzałem bomb kasetowych napierdalać w ruskich, niż mieć taką robotę.
To chuja wiesz o siedzeniu w okopach i ostrzale artylerii.
To chuja wiesz o siedzeniu w okopach i ostrzale artylerii.
Tak jak ty chuja wiesz o ofidiofobii i jednocześnie nienawiści do ruskiego ścierwa.
Tak jak ty chuja wiesz o ofidiofobii i jednocześnie nienawiści do ruskiego ścierwa.
ksenofob «człowiek niechętnie lub wrogo usposobiony do cudzoziemców i cudzoziemszczyzny albo obawiający się ich»
Masz, żebyś wiedział jak nazywać swoje zaburzenia
ksenofob «człowiek niechętnie lub wrogo usposobiony do cudzoziemców i cudzoziemszczyzny albo obawiający się ich»
Masz, żebyś wiedział jak nazywać swoje zaburzenia
Widzę, że w końcu słownik w googlach znalazłeś ale pudło z diagnozą. Nie jestem wrogo nastawiony do żadnych obcych narodów, tylko do skurwysynów, którzy popierają mordowanie niewinnych ludzi w Ukrainie, w niczym nie sprowokowanej wojnie.
Skup się ze swoją aktywnością na namawianiu swoich rodaków do wyjścia masowo na ulicę by obalić ten szaleńczy putinowski reżim i wprowadzić demokrację, wtedy chętnie poprę Rosjan w tym działaniu.
To jest sadistic, przynajmniej był do pewnego momentu.
Rzygać już się chce od tych waszych przepychanek kto większą onucą bo to bo tamto.
Skup się ze swoją aktywnością na namawianiu swoich rodaków do wyjścia masowo na ulicę by obalić ten szaleńczy putinowski reżim i wprowadzić demokrację, wtedy chętnie poprę Rosjan w tym działaniu.
Gdybyś choć raz wyszczubił nosa z tej swojej rosyjskiej Ukrainy to wiedziałbyś, że my Europejczycy mamy problem z totalitarnymi rządami naszych oligarchów i chuj nas obchodzi co się dzieje w Rosji i na Ukrainie.
Gdybyś choć raz wyszczubił nosa z tej swojej rosyjskiej Ukrainy to wiedziałbyś, że my Europejczycy mamy problem z totalitarnymi rządami naszych oligarchów i chuj nas obchodzi co się dzieje w Rosji i na Ukrainie.
Ogólnie to gówno prawda.
Dla nas bardzo ważne jest co się dzieje na Ukrainie. Polska miała (ma) być następna w kolejności. Nie liczę Łotwy i Litwy. Te kraje są za małe aby podjąć jakikolwiek opór. A Białoruś to już jest Rosja.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów