📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Dobre. Mam też coś w mniejszej skali:
W drugiej minucie ten jaśniejszy przez pomyłkę sam ugryzł się w ogon A może to jeszcze plecy?
@up Ten czarny to Red Bellied Black Snake (Pseudechis prophyriacus) - popularny na wschodzie Australii. Mało prawdopodobne, żeby jego jad był w stanie zabić człowieka. Jak na razie zarejestrowano jedną ofiarę - dziecko.
Tutaj macie film jak Australijczycy bawią się z jednym na masce samochodu (od 40 sek.)
ten drugi to Eastern Brown Snake (Pseudonaja textilis) uważany za najniebezpieczniejszego węża w Australii - odpowiedzialny za największą ilość zgonów - 24 od 1980 roku, stanowiąc 60% ze wszystkich spowodowanych przez węże. Jest szybki, jadowity i agresywny. Jego trucizna powoduje paraliż, krew przestaje krzepnąć i potrzeba sporo surowicy żeby wyleczyć pechowca.
Ten osobnik sam miał pecha - był jeszcze mały i sam stał się obiadem.
Tutaj macie film jak Australijczycy bawią się z jednym na masce samochodu (od 40 sek.)
ten drugi to Eastern Brown Snake (Pseudonaja textilis) uważany za najniebezpieczniejszego węża w Australii - odpowiedzialny za największą ilość zgonów - 24 od 1980 roku, stanowiąc 60% ze wszystkich spowodowanych przez węże. Jest szybki, jadowity i agresywny. Jego trucizna powoduje paraliż, krew przestaje krzepnąć i potrzeba sporo surowicy żeby wyleczyć pechowca.
Ten osobnik sam miał pecha - był jeszcze mały i sam stał się obiadem.
Gdyby jeden drugiego zaczął zjadać od ogona to po pewnym czasie by znikły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów