frajer najman nie podaje ręki Robertowi Burneice (aka Hardcorowy Koksu)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobrze ktoś w tle powiedział "no podaj mu rękę , co robisz kurwa"
Po filmie widać , że najman to prymityw ..
Po filmie widać , że najman to prymityw ..
nie chce bronic najmana ale po tym co robert z niego robil w necie i jak go wysmiewal i jakie z niego mial POMPY to nie dziwie sie ze tamten mu reki nie podal
w sumie to sie Najmanowi nie dziwie (niezlesie koksu z niego zial w roznych filmikach, w sumie to kazdy sie z niego zieje ja tez) chociaz tez go nie lubie, ale burneika w sumie tez prymityw, sapie sie tak ale w walce bedzie wygladal pewnie jak pudzian w bodajrze trzeciej walce "red balloon"
Mi się jednak wydaje, że Robert przegra. Obym się mylił.
Koksu fajnie na luzie, widać że robi to dla żartów, gość nie ma z walką nic wspólnego a jego styl bazowy to kulturystyka.
Najman nastroszony jak kogut, jak dla mnie żałosne że zgodził się wziąć udział w takiej walce, on jako "sportowiec" bokser i teraz zawodnik mma z doświadczeniem, co prawda w dostawaniu wpierdolów ale zawsze, nawet jak wygra nie poprawi swojego wizerunku w tym sporcie.
Śmiech by był jak Koksu by wygrał chociaż tego mu życzę i będę właśnie jemu kibicował.
Najman nastroszony jak kogut, jak dla mnie żałosne że zgodził się wziąć udział w takiej walce, on jako "sportowiec" bokser i teraz zawodnik mma z doświadczeniem, co prawda w dostawaniu wpierdolów ale zawsze, nawet jak wygra nie poprawi swojego wizerunku w tym sporcie.
Śmiech by był jak Koksu by wygrał chociaż tego mu życzę i będę właśnie jemu kibicował.
przeciez kazdy wie ,ze ta walka to dla pieniedzy , bo Burneiki same nazwisko to reklama ,a cala walka bedzie jak walka najmana z pudzianem Burneika slabo kondycyjnie chce szybko skonczyc ,a Najman chce jak zwykle "przetrzymac pare minut i potem wygrac kondycyjnie" ale i tak mu to nie wyjdzie
ooo jaka pewność siebie
Mimo wielokrotnych prób ciągnięcia przez wszystkich beki z Burneiki oraz robieniu z niego idioty, szanuję go za to co osiągnał. Wymagało to wielu wyrzeczeń i ciężkiej pracy. A co do "dyżurnego opierdalacza" to żenada jaka go definiuje jest godna solidnego kutasa w usta. Liczę na to, że pomoże Robertowi w spuszczeniu sobie wpierdolu.
Miłego piątkowego wieczoru.
Miłego piątkowego wieczoru.
MrBoryz94 napisał/a:
Słowo gimbus już się robi nudne i jedynie "gimbusy" go używają.. A 'gimbaza' to już jest całkiem poniżej poziomu, cienkie w chuj. Kto Wam ten jebany slang wymyśla?
ok, a teraz wracaj do lekcji
kuuuurwa niech ktoś powie Robertowi żeby przez pierwsze 3 rundy najmana nie klepał bo chcesz chociaż popatrzeć przez moment jak koksu kruszy mu czaszke
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów