frajer najman nie podaje ręki Robertowi Burneice (aka Hardcorowy Koksu)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z koksa zrobił się celebryta i pcha się wszędzie jak Pudzian. Jebie mi jak się zachowują itd. i dziwię się wam wszystkim. Chyba dobrze by było gdyby walka była ciekawa a nie szydzicie na zapas z Najmana jak to szybko nie padnie lub nie rozpieprzy sobie nogi.
Wikipedia napisał/a:
W zawodowym boksie zadebiutował 30 kwietnia 2001, przegrywając przez nokaut. W kolejnych dwóch walkach również poniósł porażki przed czasem(...)
Tyle na temat Najmana
Robert widac, ze spokojnie i wszystko z szacunkiem, a pseudobokser Najman nawet mu reki nei podal.
Mam nadzieje, ze Burneika go rozlozy. : D
Mam nadzieje, ze Burneika go rozlozy. : D
Jak to powiedział: "Sportowcy sobie podają" więc Najman dobrze zrobił.
Robert to naprawde wporzo gość, zasługuje na siano które trzepie.Dużo ludzi z niego pizga, ale zauwazylem ze rownie duzo ludzi go szanuje.Zycze mu powodzenia a najman pewnie i tak dostanie wpierdol
Ja tylko marze by zobaczyć końcowy moment tej walki na hardzie .... Niech go Najman jeszcze wkurwi to zobaczymy "El Cholesterola" z wyrwanym kręgosłupem na hardzie (mam nadzieję).
Tak każdy gada że koksu go rozwali ale jakoś słabo to widzę. On taki wyluzowany, zawsze wszystko z jajem, jakiś taki nie groźny
Jak Koksu go nie zabije to czekam na następną galę. Na kolejnej Cichopek będzie mu spuszczać wpierdol.
beephe napisał/a:
@MrBoryz94
Miałem postawić Ci piwo, bo podpisuję się pod tym co napisałem, ale to "94" w Twym nicku sugeruje, że możesz nie mieć 18stu lat.
Pomyliło Ci się bo rocznik 94 właśnie tego roku świętuje 18nastki...
Najman przy Robercie wygląda jak nasmarowany olejkiem emeryt. Ni chuja, szans nie ma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów