📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No przezabawne! Cóż za polemika! I ta akcja, to napięcie! Oskara gimbusiarni dla tego tematu!
Jakież to prawdziwe... jest zła, czyli weszła specjalnie dla swojego chłopaka o 3:38 na fb, chyba że jest na wszystkich zła którzy piszą jej nad ranem... fejk jak chuj
AroGiant napisał/a:
Jakież to prawdziwe... jest zła, czyli weszła specjalnie dla swojego chłopaka o 3:38 na fb, chyba że jest na wszystkich zła którzy piszą jej nad ranem... fejk jak chuj
Dziecko jeszcze nie miało smartfona, więc chyba nie wie, że nie musi nigdzie specjalnie włazić....
musiał w chuj wypić, poprawnie piszę i to jeszcze z polskimi znakami pewnie cały wieczór sączył piwko ze słomki
ASAKKU za to Twój temat jest bardzo dorosły ok, przyznaje Ci racje, nie musi wchodzić, i śpi z komórką jeśli ją dobudziła 1 wiadomość
I takie coś jest dawane na główną, a ja nie chce żadnych historii opowiadać z obawa na to że zostanę pojechany i temat wyląduje w koszu... ale takie cośi na głównej musi być !!!!
Pepeee napisał/a:
musiał w chuj wypić, poprawnie piszę i to jeszcze z polskimi znakami pewnie cały wieczór sączył piwko ze słomki
Pepeee napisał/a:
poprawnie piszę
pepeee napisał/a:
W przeciwieństwie do Ciebie.ę
Myślał 2 tygodnie jak zabłysnąć na sadzie i wymyślił. Tylko nie wyszło.
@isitsaturday wybacz mi ... mój błąd ... ale wiesz, nic nie piłem to może dlatego
Ten temat zmusił mnie do pierwszego komentarza na sadisticu. To jest zjeb**e.
@piotr__ pierwszy komentarz i już warn będzie na chuj Ci tu cenzura?! jesteś na sadolu do kurwy nędzy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów