Wypadek pozostawia po sobie ciała ojca wraz z dzieckiem. A wszystko to po wbiegnięciu przed maskę. Nie wbiegajcie przed maskę, szczególnie z dziećmi trzymanymi rękoma. Nie ma już na świecie tych Jarabacoańczyków.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ragdoll physics na przyzwoitym poziomie, także propsy.
No kurwa, w takich wypadkach ci "przypadkowi" samobójcy powinni płacić kierowcy odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu psychicznym. Kierowca teraz będzie miał schizy tylko dlatego, że jakiś pierdolec nie potrafił używać mózgu
A i dzieciaka szkoda...
Jak znam życie, a znam o jestę ekspertę, to matka/żona mu pierdoliła nad uchem że szybciej bo pada i mały się przeziębi. Jebana suka.
Wbiegnięcie... szkoda kurwa że nie wtargnięcie na dwóch kończynach dolnych nie napisałeś...
@SKINHEAD, nie spodziewaj się po nim czegoś więcej. To jest "sztuka", "styl", "jego hobby". Jesteśmy głupi, nie ogarniemy.
Fantastico, po polonistyce czy innej lingwistyce to się w Mcdonaldzie popierdala a nie siedzi i wymyśla posrane opisy na sadisticu
W końcu to przyznaliście... głupole
mazga50 napisał/a:
fantastico znów odstawił leki...?
Wierz mi, pod nich jest z nim jeszcze gorzej
Jeśli ten dzieciaczek odziedziczył geny po swoim ojcu, to bardzo dobrze że zginął razem z nim.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów