18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wypadek pozostawia po sobie ciała ojca wraz z dzieckiem. A wszystko to po wbiegnięciu przed maskę. Nie wbiegajcie przed maskę, szczególnie z dziećmi trzymanymi rękoma. Nie ma już na świecie tych Jarabacoańczyków.

Zgłoś
Podporucznik_Bao_Bao 2017-01-11, 23:58 4
Ragdoll physics na przyzwoitym poziomie, także propsy.
Zgłoś
gurup 2017-01-12, 10:59 7
No kurwa, w takich wypadkach ci "przypadkowi" samobójcy powinni płacić kierowcy odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu psychicznym. Kierowca teraz będzie miał schizy tylko dlatego, że jakiś pierdolec nie potrafił używać mózgu
Zgłoś
idejakprzecinak 2017-01-12, 14:04 1
A i dzieciaka szkoda...
Zgłoś
jebacgowno 2017-01-12, 15:00 4
Jak znam życie, a znam o jestę ekspertę, to matka/żona mu pierdoliła nad uchem że szybciej bo pada i mały się przeziębi. Jebana suka.
Zgłoś
SKINHEAD 2017-01-12, 16:15
Wbiegnięcie... szkoda kurwa że nie wtargnięcie na dwóch kończynach dolnych nie napisałeś...
Zgłoś
sieger001 2017-01-12, 16:21
@SKINHEAD, nie spodziewaj się po nim czegoś więcej. To jest "sztuka", "styl", "jego hobby". Jesteśmy głupi, nie ogarniemy.
Zgłoś
Polemon 2017-01-12, 16:31
Fantastico, po polonistyce czy innej lingwistyce to się w Mcdonaldzie popierdala a nie siedzi i wymyśla posrane opisy na sadisticu

Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Zgłoś
GlassEdi 2017-01-12, 16:46 8
@Polemon. Ale Fantastico to Ty szanuj.
Zgłoś
TB303 2017-01-12, 16:56 3
sieger001 napisał/a:

@SKINHEAD, nie spodziewaj się po nim czegoś więcej. To jest "sztuka", "styl", "jego hobby". Jesteśmy głupi, nie ogarniemy.

W końcu to przyznaliście... głupole
Zgłoś
mazga50 2017-01-12, 17:21
fantastico znów odstawił leki...?
Zgłoś
TB303 2017-01-12, 17:25
mazga50 napisał/a:

fantastico znów odstawił leki...?

Wierz mi, pod nich jest z nim jeszcze gorzej
Zgłoś
A................r 2017-01-12, 17:43 1
Jeśli ten dzieciaczek odziedziczył geny po swoim ojcu, to bardzo dobrze że zginął razem z nim.
Zgłoś
maohajsu 2017-01-12, 20:06
Oni chcieli tego dzieciaka skuterem wieźć?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów