📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-19, 14:26
🔥
Świąteczny Jarmark w Magdeburgu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba bardzo realne dać piwko
cypis napisał/a:
Wraca dawna forma. Niech zdechną ci co napiszą, że suchar.
- Co to jest: wchodzi jednym uchem, wychodzi drugim, a mimo to pozostaje w głowie?
- Suchar.
Kto to jest. Pisze pseudośmieszny komentarz i liczy że dostanie piwa?
-Candem
-Candem
myślałem ze kutas twojego dziadka, on zawsze zostaje w pamięci
@Dr.Mengele
Z takimi doświadczeniami to nie na portal tylko do lekarza, nie żebym wiedział czy coś...
Z takimi doświadczeniami to nie na portal tylko do lekarza, nie żebym wiedział czy coś...
mnie nie śmieszy... mało brakowało a kolega by mi taką niespodzianke zgotował ;/
- Co to jest: wchodzi jednym uchem, wychodzi drugim, i nie pozostaje w głowie?
- Lekcja Niemieckiego.
- Lekcja Niemieckiego.
patrząc na nie które komentarze, bardzo brakuje dodatkowego przycisku obok przycisku "piwo". Przycisk "wypierdalaj"
A kawał w cipe palec, krótko i zwięźle
A kawał w cipe palec, krótko i zwięźle
Zabson bgt,
czy Twoje doświadczenia z czopkiem można znaleźć na hardzie?!
Cytat:
- Co to jest: wchodzi odbytem, wychodzi pizdą, a mimo to pozostaje w jelitach?
- czopek.
czy Twoje doświadczenia z czopkiem można znaleźć na hardzie?!
Darth Revan napisał/a:
@Dr.Mengele
To ja jestem lekarzem, za dawnych "lepszych" lat robiłem niebieskie oczy i blond włosy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów