Gdzieś pod Moskwą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:58
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
Gdzieś pod Moskwą.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wchodzi rusek do sklepu i mówi pan tu nie stał
pewnie wóda mu się skończyła, pierdolnie na hejnał 0,5 jak ja małpkę smakówki,potańczy i się uspokoi. Mam rację panie @leonidkacap ?
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
pewnie wóda mu się skończyła, pierdolnie na hejnał 0,5 jak ja małpkę smakówki,potańczy i się uspokoi. Mam rację panie @ ?
towarzystwa tam raczej nie szukał
Czytam z mowy ciała.
Czyj to uwiązany jebany kundel szczeka pod sklepem.Mój a co, dzieci też ci przeszkadzają.
Jeb.
A masz.?
Niet.
To wypierdalaj.
Czyj to uwiązany jebany kundel szczeka pod sklepem.Mój a co, dzieci też ci przeszkadzają.
Jeb.
A masz.?
Niet.
To wypierdalaj.
FulTun napisał/a:
Czytam z mowy ciała.
Jeb.
A masz.?
Niet.
To wypierdalaj.
A może coś w tym stylu?
Dostała to na co zasłużyła u nas tak samo się powinno robić idziesz do apteki , a stara baba prowadzi poradę u farmaceutki jak u lekarza , farmaceutka wciska ile się da , a baba jej mowi co dziś wnukowi ugotuje i stoisz w kolejce 15 minut i za nią kolejne ,baby na rozmowy w toku , powinni zrobić sprzedaż z okienka bez możliwości konwersacji ,podajesz kartkę z lekami i dostajesz płacisz nara !
no i prawidłowo , zawsze starej babie zajebac w pysk jest na propsie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów