📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Znowu skośne wojsko. Strach z nimi walczyć, bo nie będzie z kim. W okopach się pozabijaja nawzajem.
I po to właśnie są ćwiczenia.
Ale to chyba zabawa ASG coś mi się wydaje - stąd też czerwone końcówki lufy, żeby odróżnić zabawkę od broni (bardzo przydatne w USA). Co ciekawe, właśnie gdzieś w Azji po drugiej wojnie światowej, chyba w Japonii właśnie, naniesiono na nią sankcje na produkcję broni palnej, a musieli jakoś szkolić żołnierzy i dlatego zaczęto produkcję broni ASG. To wszystko nie zmienia faktu, że koleś z filmiku to debil.
Dlatego przy kolejnej globalnej wojennej zawieruszce prognozuje około 2 miliardy ofiar...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów