📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wchodzisz do domu widzisz takie buty nagle krzyczysz "KURWA gdzie moja dubeltówka!!!"
Gaga??
Wchodzę do domu i widzę takie buty, to biorę pejcz i napierdalam żonę, bo pewnie ma ochotę na ostrą jazdę
Wchodzę do domu i widzę takie buty, idę do lodówki wyciągam dobry zimny browarek. Siadam przed kompem lub w wygodnej kanapie i włączam tv
dzejdi powiedz, że znalazłaś je w jakimś sklepie internetowym a nie luzem o sieci galopujące *_*
@Arahja7
Luzem.. No, ale trochę poszukałem i proszę:
punitiveshoes.com/database/ballets/rancho.shtml
Luzem.. No, ale trochę poszukałem i proszę:
punitiveshoes.com/database/ballets/rancho.shtml
Arahja7, Zgadzam się - fajne, ale nie sadze, zeby się nadawały do chodzenia - eden krok i lezysz - żadnego oparcia dla pięty. Ile można wytrzymać chodzenia na palcach i to w dodatku pod takim kątem?
dzejdi kocham Cię
wilczek, ja uważam, że dobry ciuch jak i but wcale nie jest nie wygodny, mówi się że różnica jest tylkow cenie i w metce ale to się sprawdza tylko gdy kupujesz w housie/croppie/itp i na targu. Victoria Bekhamowa nosiła jeszcze lepsze i dała rade chodzić w nich A nawet jeśli by sie do chodzenia nie nadały to do fetyszu jak najbardziej
wilczek, ja uważam, że dobry ciuch jak i but wcale nie jest nie wygodny, mówi się że różnica jest tylkow cenie i w metce ale to się sprawdza tylko gdy kupujesz w housie/croppie/itp i na targu. Victoria Bekhamowa nosiła jeszcze lepsze i dała rade chodzić w nich A nawet jeśli by sie do chodzenia nie nadały to do fetyszu jak najbardziej
skoro o fetyszach mowa,to te buty spodobają się zoofilom
Arahja7, Victoria to jest w ogóle hardcore jeśli o takie rzeczy chodzi - wszystko zrobi dla butów. czego nie uważam za mądre, choć pod pewnymi względami jestem do niej podobna jesli o to chodzi... Ja raczej zawsze szukam butów, w których można chodzić ( nie nie nosze i nigdy nie założę baletek). Choć fakt - te chciałoby się mieć chociażby po to, żeby stały na półce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów