📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I na jawie i we śnie zawsze zgodnie z BHP.
A tak na marginesie to ładnie go tam powykręcało.
A tak na marginesie to ładnie go tam powykręcało.
@up
o to, żebyś się głupio pytał jak niedomyślnota, jeśli nie widzisz nutki podobieństwa. Zresztą po Twoich postach można się było tego spodziewać
o to, żebyś się głupio pytał jak niedomyślnota, jeśli nie widzisz nutki podobieństwa. Zresztą po Twoich postach można się było tego spodziewać
niby w czym w snopku i tej maszynce do jego tworzenia czy może w tym paranormalne.pl/topic/24513-fale-gdn/ ?
Jak już chcesz błysnąć , to zrób to dobrze, bo to zjebałeś tym lmgtfy...
Jak już chcesz błysnąć , to zrób to dobrze, bo to zjebałeś tym lmgtfy...
artiee napisał/a:
Wieśniak - klapki + skarpetki. W bonusie dziura na pięcie.
Nie wieśniak tylko Polak.
Szkoda, że mu karku nie skręciło... byłby hard.
tak mi się skojarzyło, a, że nie jestem nolifem i nie wiem jak wklejać filmiki czy pełne linki (i czy można) to wkleiłem tak. ale oczywiście znalazł się jeden, który czepia się pierdół zamiast odebrać merytorykę.
PS. po wpisaniu "google samo wpisuje "Fale GDN 1", tak więc chyba dosyć jasne dla rozumnego człowieka, że to chodzi o ten filmik ze snopkami.. no, ale jak ktoś woli się czepiać pierdół to jego sprawa..
PS. po wpisaniu "google samo wpisuje "Fale GDN 1", tak więc chyba dosyć jasne dla rozumnego człowieka, że to chodzi o ten filmik ze snopkami.. no, ale jak ktoś woli się czepiać pierdół to jego sprawa..
A wystarczyło taśmę cofnąć i by go wyciągnęło tym samym sposobem jak wciągnęło.
@vanarturro
Nie ma merytoryki ze stron wyszukiwarki. Co ja kurwa jestem jasnowidz?
Zresztą i tak chujowo się spasowały, bo koleś w snopku sam się zapakował i wyszedł z tego cało.
Zjebałeś, zjebałeś. Wystarczyło poczytać instrukcję na stronie Sadistic.pl jak wstawiać filmy i obrazki. Z góry wiem że film jest na portalu i wystarczyło skopiować link. Ale jak ktoś jest leniwy i zwala swoją ubogość intelektualną na adresata swoich zaczepek to tak zawsze bywa.
Sam zacznij myśleć i nie mów że ktoś tego nie robi kolego
Nie ma merytoryki ze stron wyszukiwarki. Co ja kurwa jestem jasnowidz?
Zresztą i tak chujowo się spasowały, bo koleś w snopku sam się zapakował i wyszedł z tego cało.
Zjebałeś, zjebałeś. Wystarczyło poczytać instrukcję na stronie Sadistic.pl jak wstawiać filmy i obrazki. Z góry wiem że film jest na portalu i wystarczyło skopiować link. Ale jak ktoś jest leniwy i zwala swoją ubogość intelektualną na adresata swoich zaczepek to tak zawsze bywa.
Sam zacznij myśleć i nie mów że ktoś tego nie robi kolego
Ale trzeba docenić koleżeńską pomoc - nie dość, że go wyciągnęli (debila) to i poświęcenie koszulki by mu ryja obetrzeć... A nie jak skośniaki tylko kręcą jak ktoś o pomoc wzywa. Jeszcze duch w białym narodzie nie umarł
Wciągająca robota, nie ma co
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów