📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Najrozsądniej byłoby chyba spierdalać za barierki energochłonne.
Ty o wynik oceny sytuacji pana szeryfa...
Dorze, że w ogóle zareagował. Kobita by tylko mordę darła i stała by wbita jak widły w gnoju.
BMW. Widać że kraj nie ma znaczenia. Seba wszedzie będzie Sebą
Łatwo mówić jak się siedzi przed monitorem, że mógł to mógł tamto. W rzeczywistej sytuacji to wszystko wymaga czasu na ogarnięcie głową.
Lądzie seba spanikował jak zobaczył migające światła szeryfa na zakręcie , później podjął jedyna słuszna dla nas decyzje i zajebał hamulec na zakręcie
teraz seba jeździ rowerem
KrystekKrystek napisał/a:
Najrozsądniej byłoby chyba spierdalać za barierki energochłonne.
To policjant... Czego się spodziewałeś ?
maxkulczyk napisał/a:
Lądzie seba spanikował jak zobaczył migające światła szeryfa na zakręcie , później podjął jedyna słuszna dla nas decyzje i zajebał hamulec na zakręcie
Na moje oko raczej zapierdalał jak pojebany, złapał pobocze i dlatego go tak błyskawicznie obróciło. Kilkuletnie BMW to nie Polonez, można hamować w zakręcie i elektronika uratuje dupę, a zwłaszcza, że w tej konkretnej sytuacji była raczej ładna pogoda i suchy asfalt.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów