📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Zasłabł ocucili go a on znowu zasłabł. Pewnie coś przedawkował.
A tak na poważnie co te asfalty mają w głowie?
to tylko pokazuje, że powinni dobić ścierwo a nie ratować, ale co się odwlecze...
Lobo24 napisał/a:
Zasłabł ocucili go a on znowu zasłabł. Pewnie coś przedawkował.
Gówno w głowie mają, proszę pana, gówno.
Genetycznie zaprogramowane mordowanie, rapowanie, gwałcenie, i granie w koszykówkę
Szkoda, że zginął bogu ducha winny strażak, a nie naćpani władzą policjanci. Nic by się nie stało, gdyby nie oni.
W Łodzi w tach 90./00. wiedzieli co z takimi przypadkami robić...
Mogli czarną kurwę przeszukać, jak był nieprzytomny. zabiła tylko i wyłącznie głupota.
Gupi murzyn.
corpo_kills_me napisał/a:
Gupi murzyn.
Głupi cza4rnuch poprawiłem bo wkradła Tobie się literówka
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów