📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
ferro napisał/a:
spoko, masz jak w banku! wolisz folk metal czy power metal? ale gwarantuje, po tym na pewno pare sadystow umrze... ze smiechu!@sarahblack wrzuc jak Ty spiewasz chetnie sie posmiejemy
I do it all because I'm evil
And I do it all for free
"kiedy byłem mały, ja lubiłem dłubać w nosie"
jak się nazywa ta przesłonka przed mikrofonem, którą mają np. kolesie w 50sek lub typek w 1:08-1:20 ??
W takich przypadkach zdecydowanie wole twórczość internautów, niż komercyjne superprodukcje robione na siłę.
Mati_UTD napisał/a:
co do tej wypowiedzi... odsylam na yt na wersje we are the world for haiti 2010 zrobiona przez pseudogwiazdy wspolczesnej muzyki. miley? czarni raperzy? czy jakis inny szajs... smiech na saliW takich przypadkach zdecydowanie wole twórczość internautów, niż komercyjne superprodukcje robione na siłę.
I do it all because I'm evil
And I do it all for free
Chciałbym kiedyś dożyć dnia w którym człowiek naprawdę mógłby uważać obcego człowieka za swego "brata".
Wiem kurwa..abstrakcja ;/
Wiem kurwa..abstrakcja ;/
koleś w 4:15 z grzywą na Elvisa, zielonym sweterku jest mega brzmi jakby wczesniej już był z nim filmik na sadisticu, z tym że w dziale hard w roli głównej jajca i nóż...
Najlepsza wersja We are the world
jak się nazywa ta przesłonka przed mikrofonem, którą mają np. kolesie w 50sek lub typek w 1:08-1:20 ??
PopKiller
ale ciarki mnie kilka razy przeszły... ah... aż sam się nie mogę doczekać kiedy coś nagram
ale z tego co zauważyłem, to większość mikrofonów marki MXL(popularne w ameryce)
a co do nuty, ten kto to mixował ewidentnie dał dupy z pewnymi rzeczami:P
ale ciarki mnie kilka razy przeszły... ah... aż sam się nie mogę doczekać kiedy coś nagram
ale z tego co zauważyłem, to większość mikrofonów marki MXL(popularne w ameryce)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów