📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
JDRK napisał/a:
ale z tego co zauważyłem, to większość mikrofonów marki MXL(popularne w ameryce)
Nie tyle co w Ameryce, co w amatorskich studiach domowych ze względu na ich niewysoką cenę.
A ja nie chciałbym, bo być wychujanym przez obcego człowieka to jedno, a przez brata to drugie;/ a ludzie są jacy są i raczej nie zmienią się
Biskup napisał/a:
Nie tyle co w Ameryce, co w amatorskich studiach domowych ze względu na ich niewysoką cenę.
no nie wiem czy taką niewysoką cene. To zależy jaki model, ale tak, tanie są i na dodatek badziewne:) ale, że MXL jest marką amerykańską, to właśnie tam podbił serca artystów chociaż na filmiku widać chyba nawet jeden mikrofon wstęgowy... i "Czarnego Rycerza" ale do rycerza nie jestem pewny:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów