Kolejny "popularny" filmik profesjonalnie zremixowany.. Koleś ma łeb do takiego ustrojstwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Wobec obecnie panujących trendów w muzyce nie do końca jestem pewien czy to ironia
Ten blond byt pytajacy o fajke jest tak kurwa brzydki ze Grodzka sie zrzygala jak zobaczyla
Iguor napisał/a:
chujowy ten trap
Jak cala reszta tego gówna.
Przestań już wpierdalać te beaty bo na jedno kopyto lecą. Było jedno wideo z FLem spoko, wystarczy
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Przestań już wpierdalać te beaty bo na jedno kopyto lecą. Było jedno wideo z FLem spoko, wystarczy
chujowy ten trap
To, ze nie sluchasz trapu badz Ci sie nie podoba nie oznacza, ze jest chujowy. Moze ta nutka akurat jest slaba, ale skoro u Ciebie taki rozwiniety gust muzyczny to zapewne sluchasz 9 symfonii Beethovena.
interesuje się muzyką od dziecka, miałem mała grupę garażową gdzie grałem na basie, słucham muzyki po kilka godzin dziennie a rozrzut gatunkowy u mnie to od klasyki, neoklasyki przez jazz, acid jazz, neofolk po wszystkie brzmienia gitarowe aż do hardcorowego rzępolenia.
Ale co to jest kurwa TRAP to jak bogów kocham - nie wiem.
I niech mi ktoś nie pierdoli że to dobra muzyka, dobry to jest bigos a muzyką to ja moge nazwać Pearl Jam.
Ale co to jest kurwa TRAP to jak bogów kocham - nie wiem.
I niech mi ktoś nie pierdoli że to dobra muzyka, dobry to jest bigos a muzyką to ja moge nazwać Pearl Jam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów