Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z tym sraniem na klate to chyba piszesz o sobie końsko spierdolino. A po drugie weź wróć do gimnazjum na lekcje biologi to może coś się nauczysz o szczepionkach i nie będziesz pisał o jakiś eksperymentach jak jakiś płaskoziemca
XD nie to wcale nie jest eksperyment medyczny, bo tak powiedzialą pani w wiadomosciach na tvp. Jebany idioto zapierdalaj po swoje dawki, ma cie tu nie byc za pare lat, powietrze zatruwasz psie. Bierz szczypawe 3 -4 dawki powinno styknąć i do piachu.
Nie udają. To jest ich dogmat. Nowa Religia.
Lewactwo stworzyło nowe określenie żeby wytłumaczyć sobie swoje zjebanie umysłowe - "pozytywna dyskryminacja". W myśl tej ich nowej ideologi "mniejszość" może robić co chce, ale "większość" musisz szanować prawa "mniejszości".
Paradoks "demokracji"
Jesli w Polsce cos takiego beda chcieli zrobic i nie bedzie oporu, to juz po wszystkim jest.
Sam sobie wiesz co do kacapowa jak ci zle w UE ruski trollu.
A kto powiedział że jak nie w lewo to w prawo. Ponad tysiąc lat tradycji zobowiązuje aby być krajem autonomicznym.
dymki lasery syreny to poprostu rzygotowania do koncertu
kurna to przygotowania do koncertu
dymki , laserki , syreny
Czytam te wasze foliarskie wypociny i śmiać mi się chce, codziennie lykacie pełno leków gdzie połowa ma w chuj niebezpieczne skutków uboczne (głupi paracetamol) łącznie ze śmiercią, lykacie suplementy diety które nie są w ogóle badane i nie wiadomo co w nich jest, zaszcepiliscie się za dziecka na różne choroby szczepionka starej technologi z rtecia a boicie się teraz zaszczepić najlepiej przebadana szczepionka ever na której badania wydano miliardy dolarów. Jak ciemnoród ma imię to nazywa się użytkownicy sadistica.
Dziękujemy Ci jaśnie oświecony Panie. Wysłuchaliśmy, co miałeś do powiedzenia, puściliśmy to o kant dupy, a ty czekaj na swoją kolej w loterii szczepionkowej.
Jeden z mnożących się ostatnio przykładów.
Sam sobie wiesz co do kacapowa jak ci zle w UE ruski trollu.
Jebnięty jesteś - to ma być argument?
Czytam te wasze foliarskie wypociny i śmiać mi się chce, codziennie lykacie pełno leków gdzie połowa ma w chuj niebezpieczne skutków uboczne (głupi paracetamol) łącznie ze śmiercią, lykacie suplementy diety które nie są w ogóle badane i nie wiadomo co w nich jest, zaszcepiliscie się za dziecka na różne choroby szczepionka starej technologi z rtecia a boicie się teraz zaszczepić najlepiej przebadana szczepionka ever na której badania wydano miliardy dolarów. Jak ciemnoród ma imię to nazywa się użytkownicy sadistica.
Idź byc głupi na przykład na kwejka - tam docenia Twoja inteligencję itp itd
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów