Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
XD nie to wcale nie jest eksperyment medyczny, bo tak powiedzialą pani w wiadomosciach na tvp. Jebany idioto zapierdalaj po swoje dawki, ma cie tu nie byc za pare lat, powietrze zatruwasz psie. Bierz szczypawe 3 -4 dawki powinno styknąć i do piachu.
ale wieje niedojebaniem
A czy to nie sa najnowsze zamieszki bo Makaron chce obowiazkowych "szczepionek" eksperymentalnych? Oni przynajmniej protestuja i walcza o wolnosc - polak jak mu nasrasz na klate to sie cieszy bo mu cieplo...
Taa... ale ci "odważni" francuzi wybrali sobie taka władzę
A ten "Polaczek" to tak zmienia władzę , trochę lewym ... trochę "lewo prawym"
Bo prawych to nie mamy w Polsce chyba poza tymi 2 co dla TVN w lesie urodziny Hitlera nagrali.
I dzięki czemu mamy pieski co się tam obszczekują w sejmie , ale nie mamy elit które mają wszystko w garści.
A czy to nie sa najnowsze zamieszki bo Makaron chce obowiazkowych "szczepionek" eksperymentalnych? Oni przynajmniej protestuja i walcza o wolnosc - polak jak mu nasrasz na klate to sie cieszy bo mu cieplo...
Czego nie wolno ci robić dzisiaj w Polsce a wolno w każdym demokratycznym kraju? Jestes po prostu debilem niczym wiecej.
Jakby takie coś u nas robiła Policja to ue by zrobiło na nas inwazję za łamanie demokracji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów