📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ten pojeb nie odróżnia Polaków od Ruskich !
Koleś na rowerku z wiatrakiem 1:47 Dąbrowa Górnicza D
Bo wszyscy POLACY to jedna rodzina, starszy czy młodszy, chłopak czy dziewczyna!
Ja pierdole! S1mon... Czy ty na prawqde jesteś taki głupi, czy nie rozróżniasz POLAKÓW od RUSKICH.
żałosne jakieś stare filmiki z całej Europy Wschodniej podciągnięte pod Polskę.Holenderski zaćpany pedofil.
Kurwa, chciałem to wsadzpic dzisiaj sie nayebalem w pizdu
Jak się tego nosem nauczył nawet wiedzieć nie chcę!
Jak się tego nosem nauczył nawet wiedzieć nie chcę!
Mefivip napisał/a:
Ten pojeb nie odróżnia Polaków od Ruskich !
Gdyby nie język to sam byś nie odróżnił.. Wyczyny Polaków można śmiało porównywać z wyczynami mistrzów z Rosji.
gdzie policję pchają to w Wałczu a dla ciekawych jednostke im też zalało wtedy ^^
Ci od 0:52 to chyba "farmaceuci" z Audiorivera
3:28 stacja w Krzyżu
szynobus do Piły, a z Piły 32 km do mojego domciu
Generalnie wygląda mi to na sytuację z Woodstock'a, gdzie w Krzyżu podstawili pociąg ze zbyt małą ilością wagonów i połowa ludzi, którzy mieli tam przesiadkę koczowała na tym peronie. Generalnie odciążenie Piły poprzez Krzyż było mega pomyłką, bo powstają sytuacje jak ta z 3:28 minuty...
szynobus do Piły, a z Piły 32 km do mojego domciu
Generalnie wygląda mi to na sytuację z Woodstock'a, gdzie w Krzyżu podstawili pociąg ze zbyt małą ilością wagonów i połowa ludzi, którzy mieli tam przesiadkę koczowała na tym peronie. Generalnie odciążenie Piły poprzez Krzyż było mega pomyłką, bo powstają sytuacje jak ta z 3:28 minuty...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów