📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
dach Ci się pali rządzi
No ładnie Przemyśl podwójnie w tej kompilacji, jestem dumny ze swojego miasta ;D
Jutro pójdę i sprawdzę czy te szlabany rzeczywiście są takie tandetne
5:14 rozpierdala
Krzychu z Kadetta w 5:58 pojechał w las, powiedzieć można, że bez pierdolenia .
Ten filmik tylko utwierdzi obcokrajowców, którzy go obejrzą, że rozpierdalanie maluchów na leśnych drogach to polski sport narodowy. Co z resztą nie mija się z prawdą
ungubungu napisał/a:
Disco Polo i katowane maluchy - prawdziwa Polska:D
A potem cudzoziemcy pytają się 'czy u Was są niedźwiedzie polarne?' Czy inne pierdoły, bo zobaczą taki czy inny film
piszecie na amerykanów i ruskich że to kretyni pijaki i inne takie a MY Polacy jeszcze lepsi ,cieszy mnie to:)
Fajne, ale jak widzę w tym filmiku znajomych to robi się zajebiste
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów