📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Do obejrzenia. A cwele z driftowania w mieście i 360-tek w centrum miasta, do opierdolenia przez dobrego wujka. Tylko nie pierdolić mi tu, że nikogo nie było, odwaga, bezpieczeństwo zapewnione etc. Jak lachociągi są takie mocne, to niech wypierdalają na ulice, gdzie NIKT nie jeździ. Co innego zabawa, co innego ryzykowanie życiem nie tylko swoim. Ja się ma chuja małego, to nawet drift na rondzie nie pomoże. Chyba że kutasa do latarni przywiąże.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Co do pierwszego zdania, zastosuję się do pierwszej części Twojego podpisu. Co do drugiej - owszem, materiały muszą być, ale nie kosztem niewinnych.
wracając do filmu
ogolnie ubawiłem sie po pachy jedna z lepszych kompilacji jakie widziałem
Co to forum dyskusjne świadków jehowy ?
wracając do filmu
ogolnie ubawiłem sie po pachy jedna z lepszych kompilacji jakie widziałem
Materiał z Felicja sa dosc stare. Z tego co pamietam to wezwali wtedy Flexa za ta jazde i filmiki na komisariat. obeszlo sie jednak bez kary.
Podkład wg mnie na miejscu Disco Polo rządzi:) Za młodości się słuchało
fajny filmik dobrze się ogląda dość Polski ale podkład muzyczny jest ... zbyt polski ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów