18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
baxter 2010-09-05, 20:07 41
podkład muzyczny rozpierdala
Zgłoś
Dalione 2010-09-05, 20:17 3
Co to za film o Polsce bez ale urwał :/
Zgłoś
Wierny Pies 2010-09-05, 20:17 3
Do obejrzenia. A cwele z driftowania w mieście i 360-tek w centrum miasta, do opierdolenia przez dobrego wujka. Tylko nie pierdolić mi tu, że nikogo nie było, odwaga, bezpieczeństwo zapewnione etc. Jak lachociągi są takie mocne, to niech wypierdalają na ulice, gdzie NIKT nie jeździ. Co innego zabawa, co innego ryzykowanie życiem nie tylko swoim. Ja się ma chuja małego, to nawet drift na rondzie nie pomoże. Chyba że kutasa do latarni przywiąże.

Amor Patriae nostra Lex!
Zgłoś
wojtas2112 2010-09-05, 20:18
browar za gwiazde, pozatym akcja z beczkami dobra....
Zgłoś
Black Snake 2010-09-05, 20:24 2
Wierny Pies, jeżeli masz małego chuja i nie umiesz driftowac to nie obrażaj innych. W końcu muszą być jakieś materiały na Sadistica...

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Wierny Pies 2010-09-05, 20:27
Co do pierwszego zdania, zastosuję się do pierwszej części Twojego podpisu. Co do drugiej - owszem, materiały muszą być, ale nie kosztem niewinnych.

Amor Patriae nostra Lex!
Zgłoś
darius88 2010-09-05, 20:36 3
@up

Co to forum dyskusjne świadków jehowy ?

wracając do filmu

ogolnie ubawiłem sie po pachy jedna z lepszych kompilacji jakie widziałem
Zgłoś
banderas 2010-09-05, 20:38 1
numer ze pistoletem dobry ale nie jest on z polski tylko z rosji
Zgłoś
d................b 2010-09-05, 20:39
Materiał z Felicja sa dosc stare. Z tego co pamietam to wezwali wtedy Flexa za ta jazde i filmiki na komisariat. obeszlo sie jednak bez kary.
Zgłoś
JDRK 2010-09-05, 20:43
Podkład wg mnie na miejscu Disco Polo rządzi:) Za młodości się słuchało
Zgłoś
Diesel9.1 2010-09-05, 20:45 1
polska to nie tylko utalentowani kierowcy...
Zgłoś
DR_DRE 2010-09-05, 20:49
fajny filmik dobrze się ogląda dość Polski ale podkład muzyczny jest ... zbyt polski ...
Zgłoś
Wierny Pies 2010-09-05, 20:49

UUU jeeeee...

Dobra muza, co chcecie.

Amor Patriae nostra Lex!
Zgłoś
powerade 2010-09-05, 20:51
Jesteśmy trochę szlaleni bo wypadają nam w lotku kule z maszyny losującej :| ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów