Zapraszam do sprawdzenia, kompilacja produkcji twisternederland7.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale po chuj kopiujesz w zjebanej jakosci to co i tak kazdy ma w subskrypcjach na yt ? Twoj internetowy penis wlasnie skurczyl sie na tyle , ze wrsata do srodka i nawet nikt nie bedzie mial ochoty Ciebie opierdolic .
@kasia12 po to, że nie każdy siedzi na youtubie 24/7 i ogląda wszystkie kompilacje
Rosja to nie stan umysłu - to stan ciała, ducha i umysłu najczęściej naraz
@kasia12
Jesteś jakimś niedojebem, nie dość, że Twój nick sugeruje, że jest coś z Tobą nie halo, to jeszcze myślisz, że każdy podziela Twój styl bycia internetowym molem, co przegląda co się tylko da i gdzie się da. Weź wyjdź z domu, chyba ze fritzl trzyma Cie dalej w piwnicy.
Jesteś jakimś niedojebem, nie dość, że Twój nick sugeruje, że jest coś z Tobą nie halo, to jeszcze myślisz, że każdy podziela Twój styl bycia internetowym molem, co przegląda co się tylko da i gdzie się da. Weź wyjdź z domu, chyba ze fritzl trzyma Cie dalej w piwnicy.
@Tomsson - wystarczy raz kliknac na yt i wysyla zawiadomienia za kazdym razem jak cos nowego wchodzi na kanal Twistera . To taka informatyka na poziomie twojej starej - obsluga czata i sympatii. Pozatym , gdyby fritzl trzymal mnie w piwnicy , to chyba nie mialbym netu , nie ? I tak walsnie udowodniles , ze jestes zbyt glupi na bycie posmiewiskiem , niedouczony gimbusie .
kasia12 napisał/a:
@Tomsson - wystarczy raz kliknac na yt i wysyla zawiadomienia za kazdym razem jak cos nowego wchodzi na kanal Twistera . To taka informatyka na poziomie twojej starej - obsluga czata i sympatii. Pozatym , gdyby fritzl trzymal mnie w piwnicy , to chyba nie mialbym netu , nie ? I tak walsnie udowodniles , ze jestes zbyt glupi na bycie posmiewiskiem , niedouczony gimbusie .
umiesz chociaż wymienić kolo w samochodzie? czy tylko subskrybować youtube?
Idz jeść ojczulek zrobił Ci kolacje.
Tak sie sklada , ze smialo moglbym byc twoim ojcem . Gdyby nie ten pies , ktory wyprzedil mnie gdy bieglem do burdelu . A teraz idz odrob prace domowa , czy cos .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów