📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jak widać, matka Rosja wszystkie dzieci swoje kocha, nawet takie jak na filmiku
Rosja to piekny kraj, nawet sobie nie wyobrażam gdyby nagle zabrakło filmów z Rosji
haha kurwa pies na drzewie w 3 min jest zajebisty
6:04 ;o W sumie nie dziwię się, że przed wejściem na pasy się przeżegnał.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Lubię rosyjskiego słuchać. Miły dla ucha język.
a francuski dla cipy.
Nie mogę z tej akcji z samobójcą 4:42. I jeszcze śmiech tego kolesia. Zabójcze to jest
kojażycie ten filmik od 0:34? kiedyś był na Sz podkładem 'Still' Dr Dre. Może ktoś pamięta jaki był jego tytuł albo może wrzucić linka?
jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć z czego te pojeby w 2:06 mają brechę?
@ up
Z twojej spostrzegawczości.
Z twojej spostrzegawczości.
3:00 psy dupami szczekają?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów