Pan spod Wrocławia swoją wiedzę o misiach posiada z bajki Masza i 🐻. Jak widać przed powodzią uciekł w góry. Być może ma jeszcze palce, a być może wrócił bez.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U mnie w okolicy grasuje wataha wilków. Już mają pierwsze sukcesy. Wreszcie znowu robi się normalnie. Strach wejść do lasu. Dziki, wilki, łosie. Czekam, aż w rzece wrócą ryby.
Jak można być takim kretynem? I do tego jeszcze inni ludzie, stojący nieopodal. Normalne słów brak. Ale chuj... najważniejsze zdjęcie. Nie ważne, że być może ostatnie...
Jak to jest, że ludzie są takimi idiotami, a latają furami wartymi blisko bańkę - to Audi RSQ8 ...
zanim ruszuł minęło troche czasu, miejmy nadzieje ze chociaż mu oczy wydłubał
uśmiechniety polaczek z ukraińskiego Wroclawia, takie same ameby jak lewactwo Warszawskie
Haha co za frajer myśli że król taki tym obesranym audi poskramiacz niedźwiedzi.
Kriski napisał/a:
Nie wyłapałeś dowcipu z rejestracją.
Tyle samo Wietnamców, Gruzinów, russkich i Kazachów co Ukraińców. Skończy się zamieszanie na Ukrainie ci pierwsi zostaną a Ukraińcy wrócą do siebie. Ku niezadowoleniu kochanek.
Tak kurwa wrócą do siebie 😂 na kilku procentsch terenów się napierdalają, a w reszcie tego gównostanu impreza. Robactwo znalazło okazję by wypierdolić stamtąd i żyć na koszt naiwnych idiotów
Dziś to auto pod pralnią stało. Kierownik obsrane nachy czyścił.
Piecu88 napisał/a:
Tak kurwa wrócą do siebie 😂 na kilku procentsch terenów się napierdalają, a w reszcie tego gównostanu impreza. Robactwo znalazło okazję by wypierdolić stamtąd i żyć na koszt naiwnych idiotów
Skoro uważasz siebie za idiotę.
Może i walczą na niewielkim procencie terenu ale poborowi podlega całe państwo.
Też byś spierdalał jakby Ci wojną grozili i nie mów że nie, żeś chojrak i byś jako pierwszy poszedł.
Bambino pierdolone. Niech chłop się cieszy, że słodki misio nkeniparl się bardziej i nie złapał go na mordę w paszczę i nie wyciągnął z tego autka...
[ Dodano: 2024-09-29, 15:12 ]
*bambiki
[ Dodano: 2024-09-29, 15:12 ]
*bambiki
Kriski napisał/a:
Skoro uważasz siebie za idiotę.
Może i walczą na niewielkim procencie terenu ale poborowi podlega całe państwo.
Też byś spierdalał jakby Ci wojną grozili i nie mów że nie, żeś chojrak i byś jako pierwszy poszedł.
Zdumiewające ilu pożytecznych idiotów powiela jeszcze tą propagandę i lubi być jebana na sucho
Najpewniej Rumunia, tam misie siedzą przy drogach czekając na jedzonko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów