Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja p🤬le... Nie spodziewałem się po tym takiego czegoś... Nawet z usmiechem paluchem tam bym machal, a tu k🤬a dziurkacz j🤬y...
@up, razem z dłonią/stopą

kaktus83 napisał/a:
Czy jakiś specjalista pośpieszy z pomocą i powie co to za ryba ?
Opis z yt: سمكة السامة "آكلة الحديد" في لبنان !
سمكة غريبة اصطيدت في شواطئ لبنان وهي تأكل التنك بطريقة غريبة

A tak na serio, to wygląda trochę jak rozdymka. I one podobno mają takie zęby.
Edit: tak wykop.pl/link/2275572/rozdymka-ma-bardzo-ostre-zeby-osadzone-w-niebywa...

Naturalna ma swój lek na pedofilię.
Wystarczy go tylko opatentować.
Ewentualnie przerobić na kasownik
Wystarczy go tylko opatentować.
Ewentualnie przerobić na kasownik

Takie powinny być w autobusach komunikacji miejskiej do kasowania biletów
Mądrość ludzka, złapał rybę i nakarmił ją puszką. Sam jej nie zje a jak wypuści to ryba zdechnie w męczarniach. P🤬lony półgłówek.

kidi1 napisał/a:
Mądrość ludzka, złapał rybę i nakarmił ją puszką. Sam jej nie zje a jak wypuści to ryba zdechnie w męczarniach. P🤬lony półgłówek.
Żebyś się nie zdziwił... Szczupaki potrafią zeżreć metalową błystkę i po zerwaniu się, nic mu z tego powodu nie jest. Taki szczupak i jego kwas żołądkowy potrafi to "przetrawić". Myślę, że to coś bez problemu sobie poradzi z aluminium, o ile po prostu nie wypluje.
Ale nie sądzę, żeby trafił z powrotem do wody...
kidi1 napisał/a:
Dokładnie, to samo pomyślałem.
podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie