Dla ładnej ryby zawsze się poświęci.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ponoć jak jest flaszka to lepiej biorą.
Pffff... Takie ryby to ja w krzaki wyrzucam, a on za nimi do wody skacze...
up nawet nie wiesz co to za ryba ,w krzaki wyrzucasz chyba puszki po sardynkach
lepiej sie wpierdolic do wody za ryba niz za baba bo zeby nie wiem jaka dupa byla to jest tylko potrzebna na kilkadziesiat minut! po strzeleniu na cycki moze smialo spierdalac w pamieci zapisze sie tylko fajne ruchanko a nie ona a pamiec o walce z piekna rybko zostaje na cale zycie i mozna zjesc cos smacznego! chociaz ja prawie zawsze wypuszczam ryby bo szkoda mi pstragow szczupakow i sumow takie piekne rybki niech sobie zyja!!!
Myślałam, że się cały do wody wjebie ;/
Prozac, nie wiem co jarasz, ale daj trochę!
A wędkarz jakby miał trochę mózgu to by się zaopatrzył w podbierak.
A wędkarz jakby miał trochę mózgu to by się zaopatrzył w podbierak.
hazy napisał/a:
up nawet nie wiesz co to za ryba ,w krzaki wyrzucasz chyba puszki po sardynkach
Jak ja już łowię, to łowię sztuki średnio po 10,15,20 kg, a tu to jakieś gówno 2 kg około. Nawet przecież się tym najeść nie idzie, a na wędce ledwo czuć. Dlatego takie gówna wypierdzielam krzaki, a ludzie podnietę mają jak im 1kg weźmie.
Na takie 20kg rybie, to już fajnie biceps pracuje, ale ty pewnie tego nie wiesz, bo i bicepsu nie masz, i ryby małe pewnie łowisz.
up
skończ pierdolić i idź kuter ogarnąć bo ci policja blokade na koło zakłada.
-20kg, biceps, kurwa...
skończ pierdolić i idź kuter ogarnąć bo ci policja blokade na koło zakłada.
-20kg, biceps, kurwa...
Czekamy aż Koli mu najebie.
nie mogłem się powstrzymać.
nie mogłem się powstrzymać.
"No tak bywaju"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów