Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W ciemnogrodzie pl to jedynie śmieci nad jeziorem znajdziesz
ty chyba nie wiesz jak ruskie syfia po swoim "oddychaniu"
wyjdz z domu a nie pierdolisz kocopoly. wszedzie sa idioci ale w niektorych miejscach jest ich wiecej, zapewne w twojej miejscowosci
wyjdz z domu a nie pierdolisz kocopoly. wszedzie sa idioci ale w niektorych miejscach jest ich wiecej, zapewne w twojej miejscowosci
Nie ma co się licytować kto bardziej syfi. Jedź na wybrzeże po sezonie pełnym hołoty ze śląska.
wyjdz z domu a nie pie**olisz kocopoly. wszedzie sa idioci ale w niektorych miejscach jest ich wiecej, zapewne w twojej miejscowosci
Za głupi jesteś...
wyjdz z domu a nie pierdolisz kocopoly. wszedzie sa idioci ale w niektorych miejscach jest ich wiecej, zapewne w twojej miejscowosci[/quote
Myślę, że jemu chodziło bardziej o to, że u nas ludzie jak pojebani boją się każdego większego drapieżnika.
Mamy w naszych lasach około 2 tysięcy wilków co na to ile mamy lasów jest śmieszną ilością. Do tego wilki europejskie są dość małe w stosunku do innych podgatunków. A i tak zawsze jest gównoburza bo jakiś zjebanemu bacy łowieckę zażarły bo debil nie potrafi stada zabezpieczyć i dlatego najlepiej jakby wszystkie wilki były wystrzelane....
To teraz sobie wyobraź co by było jakby po naszych lasach chodziły takie tygryski ważące nawet po 300 kg.
...co by było jakby po naszych lasach chodziły takie tygryski ważące nawet po 300 kg.
Jak to co by było... Grzyby by były.
Nie ma co się licytować kto bardziej syfi. Jedź na wybrzeże po sezonie pełnym hołoty ze śląska.
Jedź na wybrzeże po weekendzie pełnym hołoty z Trójmiasta. W piątki szlachta się zjeżdża zostaje do niedzieli, a na plaży pełno niedopałków i śmieci, których przy takiej frekwencji nikt nie jest w stanie uprzątnąć. Najpierw myśl potem pisz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów