18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
matye 2015-07-24, 22:39 6
Półtorej minuty łapie rybę tylko po to, żeby od razu ją puścić. No super zabawa.

nie
Zgłoś
BrunerOvned 2015-07-24, 23:08 39
matye napisał/a:

Półtorej minuty łapie rybę tylko po to, żeby od razu ją puścić. No super zabawa.

A tam pierdolisz... Zrobiłeś coś równie ciekawego?
Poza tym wędkarstwo to nie tylko przynoszenie niewymiarowych karasi do domu.

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
Marllix 2015-07-24, 23:11
@up
Dobrze gadasz
Zgłoś
matye 2015-07-24, 23:15
Według mnie ciekawsza musi być walka z większą rybą, która z oczywistych względów pod wodą odbyć się nie może. Ale macie rację, ani jednego, ani drugiego nigdy nie próbowałem.

nie
Zgłoś
jasiek.kulaga 2015-07-24, 23:51 4
karaś nie ma wymiaru ochronnego ani okresu rybaku z dupy wzięty...
Zgłoś
LionX 2015-07-25, 0:21
ale camper z niego
Zgłoś
fixen 2015-07-25, 0:52 1
Trudno pod wodą później takiego ryba z haczyka zdjąć i wrzucić do wiadra ehh
Zgłoś
olives 2015-07-25, 6:58 1
za wędkowanie pod wodą zawsze piwo!!
Zgłoś
BrunerOvned 2015-07-25, 9:31 5
jasiek.kulaga napisał/a:

karaś nie ma wymiaru ochronnego ani okresu rybaku z dupy wzięty...

Zanim wyskoczysz kolejnym razem z epitetami, wyjaśnię Ci , młody człowieku, małe co nieco:
- wymiar ochronny ryb określony jest w "Regulaminie amatorskiego połowu ryb". W tym na rok 2015 faktycznie brak jest wymiaru ochronnego dla karasia pospolitego. Są jednakże jeszcze inne gatunki karasi, wiesz?
Jednakże niezależnie od "Regulaminu" poszczególne koła PZW (Polskiego Związku Wędkarskiego, jakbyś nie wiedział) mogą ustalać inne wymiary ochronne w swoich okręgach, nie mniejsze niż ustalone rozporządzeniem. Bierze się to m.in. z troski o dbanie o prawidłowy rozwój danych gatunków oraz całego rybostanu.

Poszukaj sobie na przykład, ile wynosi wymiar ochronny tego Twojego karasia w okręgu PZW Katowice.

...więc zanim napiszesz, że ktoś z dupy wzięty, zastanów się, czy sam nie jesteś leszczem. Bo karasiem to już na pewno nie.

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
c................t 2015-07-25, 10:06 1
Ja mam pytanie, w chuj czasu mnie interesowało jak to jest. Powiedzmy, że złapie się ryba na haczyk i później ten haczyk jest wyciągany z pyska, a ryba zostaje wypuszczona na wolność. I moje pytanie czy taka ryba przeżyje długo z raną w środku? Czy to nic poważnego dla takiej rybki?
Zgłoś
miriam 2015-07-25, 10:21
cossiestaloyt napisał/a:

Ja mam pytanie, w chuj czasu mnie interesowało jak to jest. Powiedzmy, że złapie się ryba na haczyk i później ten haczyk jest wyciągany z pyska, a ryba zostaje wypuszczona na wolność. I moje pytanie czy taka ryba przeżyje długo z raną w środku? Czy to nic poważnego dla takiej rybki?

Na rybach nigdy nie byłam, ale tak na chłopski rozum - wyliże się
Zgłoś
clipper 2015-07-25, 10:26
w PZW Katowice wymiar ochronny karasia to 20 cm
Zgłoś
S................I 2015-07-25, 11:37 1
BrunerOvned napisał/a:

A tam pierdolisz... Zrobiłeś coś równie ciekawego?
Poza tym wędkarstwo to nie tylko przynoszenie niewymiarowych karasi do domu.

No tak ,wedkarstwo to bezsensowne wbijanie rybom haczyka w ryj dla zabawy. Jesli nie przynoszenie ryb do chaty ,a tylko ich matretowanie to ja dziekuje i to ma byc sport? Chyba jakies chore hobby.
Zgłoś
BrunerOvned 2015-07-25, 11:46
SonyERNI napisał/a:

No tak ,wedkarstwo to bezsensowne wbijanie rybom haczyka w ryj dla zabawy. Jesli nie przynoszenie ryb do chaty ,a tylko ich matretowanie to ja dziekuje i to ma byc sport? Chyba jakies chore hobby.

1. Spacja po przecinku, nie przed nim.
2. Skopiuj sobie i zostaw, kiedyś się przyda: ę, ś i ć.
3. Sam jesteś matretowany.
4. Ryby nie mają ryjów
5. Wyobraź sobie, że ludzie NAPRAWDĘ łowią ryby, żeby je potem zjeść!
6. Opowiedz nam o swoim hobby. Może być w formie filmiku na hardzie
7. Zluzuj majteczki.

A teraz...

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów