📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Halman napisał/a:
a jak ćpałeś to nie traciłeś czasu? pojechałem ci trafnie w czuły punkt i nie możesz tego przeboleć więc teraz próbujesz się mścić tyle ze mnie się nie da ugryźć...Trudno, trzeba było się nie pucować jak ostatni gamoń o ćpaniu. Ja już skończyłem. Sajonara.
Czasu na naukę nie zaniedbałem w odróżnieniu do ciebie. W żadne czułe punkty to ty mi lepiej nie trafiaj może, bo wiem że lubisz chlopcow tak że ten. A co do pucowania, to mam tam gdzie lubisz, co o mnie myśli koleś który wrzuca gejowe filmiki dzień i noc. Jesli to jest maks który osiągnąłeś życiu bez używek, to gratki. Jesteś dla mnie wzorem.
Ma ktoś całość tego filmiku. Bez kozojebcow...Trwa on około 30 sekund....Będę wdzięczny ...
Dupcia pierwsza klasa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów