Film przedstawia proces tworzenia wędliny domowej roboty.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
blackluck napisał/a:
Jestem na Sadolu, czy na forum kulinarnym ?
Za takie coś powinien być ban na ip.
ban to powinien być dla ciebie debilu
jak wolisz wpierdalać GMO to twoja sprawa
wole kupić sobie taką świnie całą i dać ją do rzeźnika żeby ją obrobił niż żreć pompowane gówno z hipermarkerów
widocznie nie jadłeś swojskiego żarła że tak piszesz
up, co ma piernik? filmik fajny, temat ciekawy, ale co się czepiasz kolesia któy zwraca uwage na to, że mało sadystyczne...
uzbek23,
Po prostu temu kolesiowi z filmów, trzeba powiedzieć, że taki film, powinien mieć 2 części:
a) Patroszymy świniaka, uprzednio zabijając go prądem ( tudzież w inny ciekawy sposób, nie wiem - odcięcie łba piła łańcuchową - na pewno efektywne ), po tym wszystkim spuszczając krew do wiadra - oczywiście z odpowiednimi zbliżeniami podcinania. W między czasie można zaprezentować flaczki wylewające się z takiego zwierzaka. ( Na hard można wrzucić scenę z opcją, gdzie jakiś typek rozcina sobie grube jelito, a zawartością wyciera twarz, lub podobne ).
Po wstępie następuje informacja:
Dalsza część filmu dotyczy osób, które lubią wiedzieć jak zrobić dobre i pyszne wędlinki.
b) Część filmu, która była zaprezentowana.
TYLKO BŁAGAM, BEZ "SIEMANECZKO"
I wydaje mi się, że 95% osób na tym forum będzie absolutnie zadowolonych. "Prawdziwi" Sadyści pooglądają część "a", a reszta zadowoli się dość interesującym procesem.
5% to hejterzy którzy zhejtują wszystko co możliwe, więc wliczam ich w błąd statystyczny.
Tak więc: Prowadzący serię "Kocham gotować" - nie krępuj się mimo, że jesteś nieco dziwny z głosu i zachowania - po takim filmie dostaniesz grono nowych fanów prosto z sadistica
Po prostu temu kolesiowi z filmów, trzeba powiedzieć, że taki film, powinien mieć 2 części:
a) Patroszymy świniaka, uprzednio zabijając go prądem ( tudzież w inny ciekawy sposób, nie wiem - odcięcie łba piła łańcuchową - na pewno efektywne ), po tym wszystkim spuszczając krew do wiadra - oczywiście z odpowiednimi zbliżeniami podcinania. W między czasie można zaprezentować flaczki wylewające się z takiego zwierzaka. ( Na hard można wrzucić scenę z opcją, gdzie jakiś typek rozcina sobie grube jelito, a zawartością wyciera twarz, lub podobne ).
Po wstępie następuje informacja:
Dalsza część filmu dotyczy osób, które lubią wiedzieć jak zrobić dobre i pyszne wędlinki.
b) Część filmu, która była zaprezentowana.
TYLKO BŁAGAM, BEZ "SIEMANECZKO"
I wydaje mi się, że 95% osób na tym forum będzie absolutnie zadowolonych. "Prawdziwi" Sadyści pooglądają część "a", a reszta zadowoli się dość interesującym procesem.
5% to hejterzy którzy zhejtują wszystko co możliwe, więc wliczam ich w błąd statystyczny.
Tak więc: Prowadzący serię "Kocham gotować" - nie krępuj się mimo, że jesteś nieco dziwny z głosu i zachowania - po takim filmie dostaniesz grono nowych fanów prosto z sadistica
No potrafi ugotować, ale to "sieemankoo, witam w mojej kuchnii" mógłby sobie w końcu darować
" wędlina domowej roboty " no bo każdy ku*wa ma w chacie wędzarnie
Chuj, że święta były, rodziny nie odwiedziłem, a teraz głodny po tym jestem.
Szacun.
Scenariusz filmiku dobrze przemyślany, fajna postac wujka-fachury z wieloletnim doswiadczeniem, trzebprzekaz pozytywny (mam gastro i pięknie się to wgrało).
Brak audio w przyspieszeniach psuje efekt.
Sadol to społeczność o pewnym guście politycznym ale i kulturalnym. Dobry materiał na przyzwoitym poziomie zasługuje na Główną. Ludzie o pewnym poziomie kulturalnym potrzebują zróżnicowanej rozrywki. Patriotyzm to nie tylko pochody i flagi na 3-go maja. To także nasza kuchnia i jej, w tych czasach smiem żec, korzenie.
AJ.is
Scenariusz filmiku dobrze przemyślany, fajna postac wujka-fachury z wieloletnim doswiadczeniem, trzebprzekaz pozytywny (mam gastro i pięknie się to wgrało).
Brak audio w przyspieszeniach psuje efekt.
Sadol to społeczność o pewnym guście politycznym ale i kulturalnym. Dobry materiał na przyzwoitym poziomie zasługuje na Główną. Ludzie o pewnym poziomie kulturalnym potrzebują zróżnicowanej rozrywki. Patriotyzm to nie tylko pochody i flagi na 3-go maja. To także nasza kuchnia i jej, w tych czasach smiem żec, korzenie.
AJ.is
@Szymoniksto
Mój ojciec zbudował wędzarnię ze starych desek w 15minut Potrzeba matką wynalazku lub dla chcącego nic trudnego.
Mój ojciec zbudował wędzarnię ze starych desek w 15minut Potrzeba matką wynalazku lub dla chcącego nic trudnego.
mi sie filmik spodobał, z ciekawy i z sensem. Ide zrobić sobie kanapke z szyneczką.
max kolonko - ok, pyta - ok, adbuster - jeszcze ok ale kurwa dlaczego to coś się dostało na główną?
blackluck napisał/a:
Jestem na Sadolu, czy na forum kulinarnym ?
Za takie coś powinien być ban na ip.
Jestem na Sadolu, czy na prywatnym portalu użytkownika blackluck?
Za takie coś powinien być ban na oddychanie. Wystarczy na 5 minut.
Wreszcie mi czyms zaimponowal... co nie znaczy ze mu wybacze przepisy typu - "jak zrobic big mac'a"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów