Według IOM na pokładzie łodzi znajdowało się ponad 120 osób, kiedy miał miejsce wypadek.
Według IOM na pokładzie łodzi znajdowało się ponad 120 osób, kiedy miał miejsce wypadek.
Jak wykształcenie, wiedza ogólna i zdrowy rozsądek będą sie w spoleczenstwach nadal obniżać tak jak w ostatnich 20tu latach to za 300 lat zapomną czym była elektryczność, o telewizji nie wspominając...
Tak wszystkie 10 naraz? Czy może z zajęć :"Co mówić aby białasom było Ciebie żal i dali Ci hajs."
gadajcie sobie co chcecie o tych uchodźcach, ale jeśli taki ktoś oddaje całe swoje oszczędności często sprzedjąc wszystko co ma wsiada do gównianej łódki i ryzykując życie wypływa na otwarte morze w nadziei na lepsze życie to człowiek zaczyna doceniać to co ma
oszczędności. Było info, że taki przerzut kosztuje 5k dolarów i więcej.
A teraz powiedz mi ilu polaków ma tyle oszczędności i skończ pierdolić
i tak mnie jebie twoje zdanieW tv i na świecie mówią, że to kobiety i dzieci uciekające przed wojną, więc to musi być prawda, a wy jesteście foliarzami. Ci ludzie uciekają przed wojną i nie mają gdzie się podziać, a wy jesteście jakimiś zjebami faszystowskimi.
Przed wojną w którym kraju mi powiedz. Byłem w iraku kurwa i tam takich murzynów niema. W syrii też takich czarnuchów nie ma. Przecież do europy sie zjeżdżają już z całej afryki kurwa. Za 20 lat ty będziesz wypierdalał do afryki lub azji szukać spokoju, całego świata lewaku nie udobruchasz.
Gdyby przypłynęli legalnie promem i stanęli w kolejce z paszportami to by się nie potopili...
Nie mogą. Z nigerii, Kongo, etiopii, kenii itp nie wpuszczają ale jak jesteś bez paszportu to już tak. Bo wtedy wszyscy uciekaja przed jakąs wojną
Przed wojną w którym kraju mi powiedz. Byłem w iraku kurwa i tam takich murzynów niema. W syrii też takich czarnuchów nie ma. Przecież do europy sie zjeżdżają już z całej afryki kurwa. Za 20 lat ty będziesz wypierdalał do afryki lub azji szukać spokoju, całego świata lewaku nie udobruchasz.
Nie mogą. Z nigerii, Kongo, etiopii, kenii itp nie wpuszczają ale jak jesteś bez paszportu to już tak. Bo wtedy wszyscy uciekaja przed jakąs wojną
to był sarkazm. A teraz załóż maskę i zostań w domu.
to był sarkazm. A teraz załóż maskę i zostań w domu.
Ty foliarzu faszystowski chuj ci w dupe... to też teraz jest sarkazm wedlug ciebie ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów