Lód vs hamerykanie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
Szybko się durne cipy ogarnęły ,że taki shit może trochę zacząć przestawiać te ich domki tekturowe
@up. Nie jestem ekspertem, ale tak na chłopską logikę...
Panowała temperatura ujemna, więc przy brzegu morze/ocean zaczęło zamarzać. W między czasie zaczęły się podnosić fale, i zaczęły ten lód pchać na ląd. Kolejne fale przelewały się nad lodem i zamarzały ciągle tworząc nowe "czoło" tegoż tworu. Moim zdaniem tak to działa
Panowała temperatura ujemna, więc przy brzegu morze/ocean zaczęło zamarzać. W między czasie zaczęły się podnosić fale, i zaczęły ten lód pchać na ląd. Kolejne fale przelewały się nad lodem i zamarzały ciągle tworząc nowe "czoło" tegoż tworu. Moim zdaniem tak to działa
ja też nie jestem ekspertem ale wydaje mi się, że słona woda ma niższą temperaturę zamarzania. Solanka użyta do budowy komory jednego z detektorów CERN miała temp. -25C i pozostawała płynna. Ta woda musiałabyć przechłodzona, a w kontakcie z falami zaczęła się krystalizowac, tworząc lód.
ja jestem ekspertem. Posejdon sobie zwalił a że jest zimno to taki efekt wyjebalo
Jak wszyscy wiemy Hamerykanie są w rozmiarach XXXXXXXXXXXL ich Coca Cola jest również w rozmiarach XXXXXXXXXXXXXXXXXL ich ubrania i wszystko inne też jest w rozmiarach XXXXXXXXXXXXXXXXL
A więc idą tym tropem logicznym zdaje się być to, iż jakiś Hamerykanin chcący napić się Coca Coli chciał dodać do szklanki kilka kostek lodu ale zapomniał wyłączyć maszynkę do robienia lodu a, że maszynka u nich do robienia lodów jest też rozmiarów XXXXXXXXXXXXXXXL to najebało tego lodu który można zaobserwować na powyższym filmiku. Pod koniec przestało już przybywać bo prawdopodobnie obczaił (jakiś sąsia kutas albo zadzwonił na psy) i właściciel musiał wyłączyć maszynę do robienia lodów.
Wydaje mi się, że rozjaśniłem wam wasze umysły.
Trust me, i'm an engineer !
Jak wszyscy wiemy Hamerykanie są w rozmiarach XXXXXXXXXXXL ich Coca Cola jest również w rozmiarach XXXXXXXXXXXXXXXXXL ich ubrania i wszystko inne też jest w rozmiarach XXXXXXXXXXXXXXXXL
A więc idą tym tropem logicznym zdaje się być to, iż jakiś Hamerykanin chcący napić się Coca Coli chciał dodać do szklanki kilka kostek lodu ale zapomniał wyłączyć maszynkę do robienia lodu a, że maszynka u nich do robienia lodów jest też rozmiarów XXXXXXXXXXXXXXXL to najebało tego lodu który można zaobserwować na powyższym filmiku. Pod koniec przestało już przybywać bo prawdopodobnie obczaił (jakiś sąsia kutas albo zadzwonił na psy) i właściciel musiał wyłączyć maszynę do robienia lodów.
Wydaje mi się, że rozjaśniłem wam wasze umysły.
Trust me, i'm an engineer !
Unia jelropejska dobrze wydala pieniadze! Globalne ocieplenie na szczescie nam nie grozi, dziekujmy im.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów