Cytat:
Co prawda nie byłem zaproszony i nikt mnie tam nie chciał
Akurat się mylisz jakbyś uważał na lekcjach w szkole średniej , a może nawet w gimnazjum to wiedziałbyś, że większość państw niemieckich jak i Francja i Anglia sprowadzało i zachęcało ludności innych krajów(głównie arabskich, ale również i słowiańskich
) do imigrowanie do ich krajów ponieważ było za mało osób w wieku produkcyjnym i za dużo osób w wieku przed i poprodukcyjnym, może nie każdemu się to podobało, ale jak się chce żyć na emeryturce/ chodzić do szkoły i jednocześnie mieć rozwijający się kraj to trzeba mieć siłę roboczą... dużo siły roboczej i naprawdę nie wiem co się tak rozczulacie nad tymi np. Niemcami i Anglikami, którzy mają na nas najzwyczajniej w świecie wyjebane od zawsze.. chyba, że trzeba znaleźć czarnuchów od czarnej roboty
... kurwa "
Polska uratuje Europę od islamizacji" i już powstają stronki, fanpage itd itp, a idioci się napalają bo mają nadzieje, że ktoś w przyszłości będzie im wdzięczny i miał do nich szacunek... nie wiem czemu macie takie zapotrzebowanie na to, żeby was Niemiec po główce głaskał, ale jak tam chcecie.
Lepiej się weźcie za naukę i robotę, żeby tak nie skończyć bo jak historia pokazała przemocą się na dłuższą metę nic nie zdziała
PO ZA TYM POLAKI ZA GRANICĄ SĄ TAK SAMO CHCIANI JAK I CI MUZŁUMANIE. czyli czarnuchy, wykonać robotę i spierdalać.....