18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Weekendowy grill
Fakerę • 2013-05-24, 13:35
W weekend wpadłem do sąsiadów na grilla. Co prawda nie byłem zaproszony i nikt mnie tam nie chciał, niemniej rozłożyłem się wygodnie na leżaku i poczęstowałem ich jedzeniem. Później wziąłem sobie jedno z piw leżących na stole i zacząłem krytykować całe to spotkanie. Jedzenie mogło być lepsze, w ogóle inaczej urządziłbym ten ogródek, nie mówiąc już o tym, że kobiety na grillu to głupi pomysł.
I tak właśnie zachowują się muzułmanie w Europie.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
haras1991 2013-05-24, 13:40 1
Kobiety z grilla muzułmański przysmak
Zgłoś
alterego 2013-05-24, 13:46 2
Prawdziwie suche
Zgłoś
l................e 2013-05-24, 13:49 91
alterego napisał/a:

Prawdziwie suche

Sam jesteś suchy kurwa, jak mózg muzułmanina
Zgłoś
Kalibur 2013-05-24, 13:55
a gospodarz potem powie, że to nie twoja wina
Zgłoś
Smutas 2013-05-24, 14:53
Co jak co, ale racja w jednym. To jakie licho baby na grillu? Posprzątać mogą jak wszyscy już się rozejdą.
Zgłoś
alterego 2013-05-24, 15:01
A.J.K.S napisał/a:

Rozumiem, że cb śmieszy taka padlina...
Mnie natomiast śmieszy twoje głupie porównanie.

U can hate me now!!
Zgłoś
Kliksiu 2013-05-24, 15:14 23
@alterego ziomka wcale to nie musi śmieszyć, bo to jest anegdota ukazująca wyimaginowaną sytuację, płynie z niej morał i jest sadystycznie lekko zabawna. Jeżeli jesteś zjebanym ryjem i tego nie rozumiesz to nie musisz sie tym na prawo i lewo chwalić Pozdro
Zgłoś
ces 2013-05-24, 15:17
Brakowało Ci tylko maczety.
Zgłoś
l................e 2013-05-24, 15:17 4
alterego napisał/a:

Rozumiem, że cb śmieszy taka padlina...

Śmieszy mnie ale to, że chyba nie załapałeś o co tak właściwie chodzi w tym tekście, anegdotce (czy jak by tego nie nazwać)
Czytając twoje komentarze widzę, że często używasz tych słów: suche, chujowe Ponuraczku polaczku
Zgłoś
maksym_gorki 2013-05-24, 15:50 3
"poczęstowałem ich jedzeniem"
No, bez jaj.
Zgłoś
grzanson 2013-05-24, 16:01 3
za pojazd szmato-głowym zawsze dobrze schłodzony browar!
Zgłoś
b................1 2013-05-24, 16:29
Cała prawda o brudasach wrrrr
Zgłoś
job_twaju_mać 2013-05-24, 16:33 1
mam cie kurwa, muzułmanie nie piją alkoholu, umrzyj
Zgłoś
jonnyled 2013-05-24, 18:21 4
A.J.K.S napisał/a:

oni nie mają mózgów tylko koran.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem