📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kon zrzucil motokierownika
Na całe szczęście, asfalt zamortyzował upadek
to było shimmy ... ale i takwacek w pośladki _Yarko_
Uj z tym nagraniem, ja to bym wolał zobaczyć jak ten typek wyglądał po szlifowaniu o asfalt.
Należą się im podziękowania za to, że dbają o ty, aby były świeże materiały na Sadola. Poza tym, to pies ich tam jebał.
Heliar napisał/a:
Kombinezon najlepszej klasy, ze wszystkimi atestami.
Co wyście się kurwa, na te kombinezony uparli....? Tak ciężko sobie wyobrazić, że w niektórych rejonach świata nie da się w jeździć? A że się pacjent porysuje? No i chuj- może się zagoi.
Dobry typek a wystarczylo nie swirowac na gumie bez ubioru , przy 25c+ nigdy nie zakladam kombi max to spodnie dlugie + kewlar i krotki rekawek , ale sposob jazdy zdecydowanie nastawiony na bezpieczenstwo czyli prawy pas moj . Ale sa i geniusze jak tez powyzej
alchemik80 napisał/a:
to było shimmy ... ale i takwacek w pośladki _Yarko_
Za poprawienie mojego błędu w tak ważnym temacie:
A myślałem że ,,pańska skórka to tylko na jarmarkach - a tu cyk i na asfalcie
10/10
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów