też bym wolał znać datę uboju
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:20
📌
Powodzie w Polsce
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
A ja bym kupował jakby był podpis rzeźnika, a jeszcze lepiej zdjęcie rzeźnika z legitymacji szkolnej. Może być jeszcze zdjęcie USG rzeźnika i zdjęcie jego rodziców.
@darex99
Jak najbardziej często zdarza mi się jeść mięcho ze świniobicia, czy szynki/kiełbasy z tego mięcha, samemu pieczony chleb na zakwasie, czy wiejskie jajka prosto od kury i rzeczywiście ma to swój specyficzny smak, ale jednocześnie korona mi z głowy nie spada jak sobie wszamię zwykłą bułkę z biedry, czy fileta z kurczaka z paczki. Po prostu wiadomo, że smak jest inny, ale bez przesady, cały czas na takich domowych wyrobach to też by w końcu człowiek dość dostał. A w naszych sklepach i tak mamy całkiem sensowne żarcie w porównaniu do wielu rzekomo bogatszych państw - często nawet to tanie.
Jak najbardziej często zdarza mi się jeść mięcho ze świniobicia, czy szynki/kiełbasy z tego mięcha, samemu pieczony chleb na zakwasie, czy wiejskie jajka prosto od kury i rzeczywiście ma to swój specyficzny smak, ale jednocześnie korona mi z głowy nie spada jak sobie wszamię zwykłą bułkę z biedry, czy fileta z kurczaka z paczki. Po prostu wiadomo, że smak jest inny, ale bez przesady, cały czas na takich domowych wyrobach to też by w końcu człowiek dość dostał. A w naszych sklepach i tak mamy całkiem sensowne żarcie w porównaniu do wielu rzekomo bogatszych państw - często nawet to tanie.