18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:20
📌 Powodzie w Polsce - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:44
Avatar
Ruzyk 2017-04-11, 22:21 1
w auchanie na lepszych mięsach jest z datą ubicia
Zgłoś
Avatar
maciuch2 2017-04-12, 11:14 1
A ja bym kupował jakby był podpis rzeźnika, a jeszcze lepiej zdjęcie rzeźnika z legitymacji szkolnej. Może być jeszcze zdjęcie USG rzeźnika i zdjęcie jego rodziców.
Zgłoś
Avatar
lith 2017-04-12, 22:21 1
@darex99
Jak najbardziej często zdarza mi się jeść mięcho ze świniobicia, czy szynki/kiełbasy z tego mięcha, samemu pieczony chleb na zakwasie, czy wiejskie jajka prosto od kury i rzeczywiście ma to swój specyficzny smak, ale jednocześnie korona mi z głowy nie spada jak sobie wszamię zwykłą bułkę z biedry, czy fileta z kurczaka z paczki. Po prostu wiadomo, że smak jest inny, ale bez przesady, cały czas na takich domowych wyrobach to też by w końcu człowiek dość dostał. A w naszych sklepach i tak mamy całkiem sensowne żarcie w porównaniu do wielu rzekomo bogatszych państw - często nawet to tanie.
Zgłoś