Dałeś się wyjebać i do kogo masz pretensje?
Ludzie, kiedy do Was dotrze, ze jak daliście się już wyjebać, to wyciągnijcie wnioski na przyszłość, a nie opowiadajcie wszem i wobec jak was ktoś oszukał, bo robicie z siebie frajerów.
Chcesz kupić suchy węgiel, jedź obejrzeć towar przed zakupem - proste - nie pojedziesz, to już jesteś u handlarza oflagowany jako "frajer do wyjebania" - to i reakcja będzie jedyna możliwa - po prostu Cię wyjebią. Jak już przyjedzie samochód węgla, którego nie oglądałeś przy ważeniu, to najpierw kasa, a potem gość będzie dopiero kiprował - taka procedura, Ty nie wejdziesz na auto, bo ci honor nie pozwala ( będzie chujowy wungiel to ich wyjebiesz z nim w pizdu - i'm macho) a jak już wykipruje Ci breję na podwórko, to stajesz się zwycięzcą odcinka serialu "Zostałeś wyjebany"
Wyskoczysz z ryjem na kierowcę (jeśli odwaga Ci pozwoli) to usłyszysz:
- jak się nie podoba to załaduj mi to na auto to oddam kasę.
Kurwa! Do piwnicy na dół łatwiej, niż na wysokość 1,2 metra pod górę.
Chuj, jedź w pizdu, jutro pojadę do składu i zjebie szefa.
Po wrzuceniu 4 ton wungla do piwnicy słuchasz jeszcze cały wieczór od starej jak to Cie wyjebali i jakim zerem jesteś.
Idziesz spać, rano jedziesz nabuzowany do składu wungla, wyskakujesz z ryjem (starannie wymyśloną przez całą noc gadkę) na szefa, po czym zostajesz sprowadzony do parteru stwierdzeniem, ze węgla suchego było 4 tony, a lane wodą było przed wyjazdem do klienta. Wiec o chuj CI chodzi?
Wracasz do domu - stara już nawet nie pyta czy coś załatwiłeś, bo dobrze wie, ze nie.
Ty zamiast wbić sobie do łba, żeby nie dać się więcej wyjebać, wrzucasz przy pomocy syna film na YT pokazujący jak Cie wyjebali - może ktoś obcy zrozumie, pogłaszcze po głowie i powie jaki jesteś biedny i oszukany. Niestety komentarze pod filmem nie zostawiają złudzeń - na YT tez jesteś uznany za frajera, co go węglarze wyjebali jak dziecko.
Wniosek - nie daj się wyjebać, a nie płacz już po i licz na litość.
Uwaga:
1 Nie - ta historia nie jest na bazie własnych doświadczeń przy zakupie węgla - mam gaz i kominek
2 Nie - nie mam składu węgla
3 Nie - to nie ja wrzucałem taty film na YT