18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Węgiel
master0romus • 2014-02-28, 22:30
Jak w tym kraju ma być lepiej skoro każdy robi w chuja jak może żeby tylko trochę więcej zarobić..

Na początku zimy też kupiłem taki węgiel który aż się lepił.. Cięższy był więc myślałem że ma większą wartość opałową ale jak się okazuje większa była tylko cena..
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
D................7 2014-02-28, 22:33 10
Wungiel się kurwa moczy, żeby nie pylił przy przeładunku. Ale fakt jest faktem, że w imię moczenia wungla niektórzy dostawcy przeginają dla tych paru procent zysku więcej
Zgłoś
artiee 2014-02-28, 22:44 1
Każdy kto ma działalność próbuje walić w chuja z prostego powodu jeśli zatrudnia pracowników - ZUS. Z drugiej strony kolega z góry ma rację, trzeba troszkę zmoczyć, bo będzie pylić. Ekogroszek też jest w workach mokry.
Zgłoś
DMT 2014-02-28, 22:58 34
To jest węgiel? Nie bronię nikogo, też wziąłem na tą zimę 4 T węgla, co prawda w chuj zostało, bo było lajtowo, ale TO NIE WYGLĄDA JAK WĘGIEL, jakieś śmieszne odpadki, kostka, orzech czy jak to się nazywa.... Zaoszczędzisz 100 na jakości, później albo są takie problemy, albo pół się spali i resztę zostanie zgarów.... Lepiej dołożyć i kupić dobrze kaloryczny węgiel, a nie jakieś odpadki. Gównem zasypiesz piec na wieczór, i rano nie ma po tym śladu, oprócz tego że trzeba czyścić piec, PORZĄDNY węgiel przetrzyma temperaturę do rana, wystarczy przegrzegać, dosypać i piec oddycha dalej.
Zgłoś
kicha95 2014-02-28, 23:02 2
Jak sie nie podoba to do afryki prawie nigdy nie pada
Zgłoś
Moodyxcore 2014-02-28, 23:44 55
kiedyś ojciec zamówił węgiel od jednej firmy i powiedzieli mu, że mu nie przywiozą na dniach bo w chuja ludzi robić nie będą i mokrego nie sprzedadzą(akurat wtedy lał deszcz) i przywieźli dopiero 2 tyg później, a znów jak zamówił kiedyś z lokalnej firmy jakoś w wakacje to z wywrotki się lało ja skurwesyn i odmówiliśmy ;p
po prostu są ludzie i chuje
Zgłoś
mrozekpl 2014-03-01, 0:06 1
podpierdol gdzies te firme.
robienie ludzi w chuja to bezczelnosc ...
szczegolnie jak sie robi w chuja swojego a nie jakiegos azjate czy niemca
Zgłoś
kurabezkosci 2014-03-01, 0:24 2
skaldywegla.pl

uwaga.tvn.pl/65366,news,,skladyweglapl__najwiekszy_detaliczny_sprzedaw...

uwaga.tvn.pl/65369,news,,skladyweglapl__najwiekszy_detaliczny_sprzedaw...
Zgłoś
makabrax 2014-03-01, 1:04 1
ciesz się że chociaż że to węgiel, były akcje jak ludziom sprzedawali w tonie węgla 30% kamieni obtoczonych w węglowym pyle... ludzie są chujami, a stwierdzenie każdy orze jak może jest pojebane bo potem ktoś musi wydać drugi raz kasę bo mu w połowie zimy zabraknie...
Zgłoś
HAL-9000 2014-03-01, 1:24
To już jest miał a nie węgiel. Poza tym kto zimą widział suchy węgiel? Tyle w temacie.
Zgłoś
takija 2014-03-01, 2:01 1
To na chuj to odebrał jak przywozili?
Zgłoś
Ciesin 2014-03-01, 2:18 4
Moodyxcore napisał/a:

kiedyś ojciec zamówił węgiel od jednej firmy i powiedzieli mu, że mu nie przywiozą na dniach bo w chuja ludzi robić nie będą i mokrego nie sprzedadzą(akurat wtedy lał deszcz) i przywieźli dopiero 2 tyg później, a znów jak zamówił kiedyś z lokalnej firmy jakoś w wakacje to z wywrotki się lało ja skurwesyn i odmówiliśmy ;p
po prostu są ludzie i chuje

Chcesz mi powiedzieć, że nikogo nie było przy ważeniu węgla, a i tak odmówiliście, bo był mokry? Równie dobrze, mogli Wam załadować 200kg mniej suchego węgla i chapnęlibyście z podziękowaniem za szybką dostawę.

Mam ojca w tym biznesie i klient jest zawsze przy ważeniu. Węgiel ląduje na samochodzie w takim stanie, w jakim jest na składzie. Jeśli padał deszcz, albo zalegał śnieg, to wiadomo, że suchy nie będzie, ale w lato ląduje suchy. Później trafia na wagę i na końcu - jeśli klient sobie tego życzy - zostaje oblany wodą, żeby się nie kurzyło (jeśli ktoś ładował wysuszony węgiel, to wie jaka to przyjemność).

No i węgiel z filmu jest dość drobny, więc jeśli skład ma skłonności do krętactwa, to życzę miłego wybierania kamieni z pieca.
Zgłoś
lysout 2014-03-01, 8:19 17
Dałeś się wyjebać i do kogo masz pretensje?

Ludzie, kiedy do Was dotrze, ze jak daliście się już wyjebać, to wyciągnijcie wnioski na przyszłość, a nie opowiadajcie wszem i wobec jak was ktoś oszukał, bo robicie z siebie frajerów.
Chcesz kupić suchy węgiel, jedź obejrzeć towar przed zakupem - proste - nie pojedziesz, to już jesteś u handlarza oflagowany jako "frajer do wyjebania" - to i reakcja będzie jedyna możliwa - po prostu Cię wyjebią. Jak już przyjedzie samochód węgla, którego nie oglądałeś przy ważeniu, to najpierw kasa, a potem gość będzie dopiero kiprował - taka procedura, Ty nie wejdziesz na auto, bo ci honor nie pozwala ( będzie chujowy wungiel to ich wyjebiesz z nim w pizdu - i'm macho) a jak już wykipruje Ci breję na podwórko, to stajesz się zwycięzcą odcinka serialu "Zostałeś wyjebany"
Wyskoczysz z ryjem na kierowcę (jeśli odwaga Ci pozwoli) to usłyszysz:
- jak się nie podoba to załaduj mi to na auto to oddam kasę.
Kurwa! Do piwnicy na dół łatwiej, niż na wysokość 1,2 metra pod górę.
Chuj, jedź w pizdu, jutro pojadę do składu i zjebie szefa.
Po wrzuceniu 4 ton wungla do piwnicy słuchasz jeszcze cały wieczór od starej jak to Cie wyjebali i jakim zerem jesteś.
Idziesz spać, rano jedziesz nabuzowany do składu wungla, wyskakujesz z ryjem (starannie wymyśloną przez całą noc gadkę) na szefa, po czym zostajesz sprowadzony do parteru stwierdzeniem, ze węgla suchego było 4 tony, a lane wodą było przed wyjazdem do klienta. Wiec o chuj CI chodzi?
Wracasz do domu - stara już nawet nie pyta czy coś załatwiłeś, bo dobrze wie, ze nie.
Ty zamiast wbić sobie do łba, żeby nie dać się więcej wyjebać, wrzucasz przy pomocy syna film na YT pokazujący jak Cie wyjebali - może ktoś obcy zrozumie, pogłaszcze po głowie i powie jaki jesteś biedny i oszukany. Niestety komentarze pod filmem nie zostawiają złudzeń - na YT tez jesteś uznany za frajera, co go węglarze wyjebali jak dziecko.

Wniosek - nie daj się wyjebać, a nie płacz już po i licz na litość.

Uwaga:
1 Nie - ta historia nie jest na bazie własnych doświadczeń przy zakupie węgla - mam gaz i kominek
2 Nie - nie mam składu węgla
3 Nie - to nie ja wrzucałem taty film na YT
Zgłoś
R................s 2014-03-01, 8:20
i co mnie kurwa obchodzi jakiś mokry wongiel gdzieś hen hen kurwa w polsce.
Zgłoś
zonk 2014-03-01, 9:32 1
Jakbyś pojechał kupić prosto z kopalni to byś widział jaki mokry jest węgiel.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem