📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tak kurwa, wszyscy znacie angielski, a jakby przyszedł rodowity Amerykanin to nie wiedzielibyście jak wytłumaczyć mu gdzie jest dworzec - światowcy od siedmiu boleści.
betclic123456 napisał/a:
Tak kurwa, wszyscy znacie angielski, a jakby przyszedł rodowity Amerykanin to nie wiedzielibyście jak wytłumaczyć mu gdzie jest dworzec - światowcy od siedmiu boleści.
Z Amerykaninem to się człowiek jeszcze dogada gorzej z rodowitym Angolem
a moze tepa ruro nie kazdy potrzebuje jezyka angielskiego bo ma prace tutaj i nie musi zapierdalac na zmywak do anglii...
Zeby nie bylo znam Ruski :p
Zeby nie bylo znam Ruski :p
Jaka spina - pierdolency sie popisuja znajomoscia jezyka bo zabolalo haha beka z was "podludzie"
Hehe to pewnie baba z maty nie dała ci komisa, że aż tak wylewasz kompleksy? będziesz teraz orłem z angola - drugi raz to samo, geniusz
Myślałem, że te plotki o gimbazie na sadolu to tylko plotki, a tu widać, że nie...
Tu macie lekcje angielskiego do poćwiczenia jak ktoś ma jeszcze jakieś niedociągnięcia:
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów