📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
to jest wulkan? czy tylko wielki odbyt matki ziemi:D
Nie, to ja zapomniałam zamknąć drzwi do domu
zapros mnie:P to cie odwiedze:>
Was is das? :S
a ja bym skur****li wepchnął
ale faktycznie fotografie bardzo ładne w swojej kolorystyce
ale faktycznie fotografie bardzo ładne w swojej kolorystyce
jak ta dziurka sie nazywa dokladnie?
czy ja wiem czy Kibel... jeśli to byłby Kibel Ci ludzie na krawędzi nie doszli by tak daleko
Dni otwarte Piekieł! Do nas łatwo trafić!
myslalem ze to wejscie do siedziby sadistica ]
to gdzieś w Kazachstanie chyba albo innej srr była jaskinia i były tam okłady gazu wiec radzieccy naukowcy postanowili coś zrobić z jaskinia i postanowili ze jak podpala gaz to się w końcu wypali i podpalili no i teraz się pali od paru dziesięcioleci...
@up
Boom!!! I tak powstał czokapik !
[img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
Boom!!! I tak powstał czokapik !
"Płonący krater w pobliżu Darvazy, w Turkmenistanie nazywany jest przez lokalnych mieszkańców "Drzwiami do piekła". 35 lat temu, poszukujący gazu geolodzy trafili podczas wierceń, przypadkiem na wypełnioną gazem podziemną jaskinię. Sama jaskinia zawaliła się wraz z sprzętem używanym do poszukiwań; dodatkowo, nastąpił zapłon nagromadzonego tam gazu, który płonie bez przerwy do dziś"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów