📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
MMA w Rosyjskiej klatce ....
Kurwa, toż to istny "hol Pandory" - każdy przeciwko każdemu - kto w nim przebywa musi się napierdalać.
Pijany Polak lub Rosjanin, jest 100 razy bardziej niebezpieczny od trzeźwego amerykańskiego żołnierza, w pełnym uzbrojeniu;-)
Mama mnie uczyła że przemocą nic się nie zyskuje...
....
Jak nie? A SADISTIC.PL to co, mało?
Napiszę "kulturalnie", nie lubię już dwóch moderatorów: ~Pener666 i Niebieski, z! takiego powodu iż usuneli mi moje komentarze z powodu jakiegoś regulaminu którego nie czytałem i nikt pewnie nigdy nie czytał typu "nie można pisać caps lockiem" - pisałem bo chciałem okazać ekspresję. Drugi za to że komentarz to było jedno słowo "skubane", wg mnie najlepiej pasował do filmiku i nic dodać nic ująć. Normalnie czepiają się jak czarni drzew albo jak poliicja. Pozdrawiam
C h u j K u r w a ! ! !
....
Jak nie? A SADISTIC.PL to co, mało?
Napiszę "kulturalnie", nie lubię już dwóch moderatorów: ~Pener666 i Niebieski, z! takiego powodu iż usuneli mi moje komentarze z powodu jakiegoś regulaminu którego nie czytałem i nikt pewnie nigdy nie czytał typu "nie można pisać caps lockiem" - pisałem bo chciałem okazać ekspresję. Drugi za to że komentarz to było jedno słowo "skubane", wg mnie najlepiej pasował do filmiku i nic dodać nic ująć. Normalnie czepiają się jak czarni drzew albo jak poliicja. Pozdrawiam
C h u j K u r w a ! ! !
contracts napisał/a:
z powodu jakiegoś regulaminu którego nie czytałem
Nie dziw się jak nie będziesz mógł pisać przez to.
A grono nielubianych modów się powiększy.
nie chce nic mowic, ale pisanie rozleglych regulaminow na stronach internetowych jest bez sensu! nikt tego nie czyta, kazdy ma to w dupie i nagle nie wiadomo z jakiej beczki dostaje sie ostrzezenie. moim zdaniem regulamin powinien sie skladac z maksymalnie 5-10 nierozbudowanych punktow-wtedy mial by jakis sens ;p
@contracts
może w Twoim przekonaniu sa zli, ale "cenzurowac" słów tak, jak zrobiłeś to na końcu swojej wypowiedzi naprawde nie musisz, ja wpisuje pełne przekleństwa (np. chuj, kurwa,pierdolony pojeb) a one pojawiają sie w moim komentarzu! widzisz, gdybyś przeczytał choc fragment regulaminu wiedziałbyś o tym, że tak można, chyba, że to tylko Twoja metoda "okazywania ekspresji".
jesli tak-zwracam honor
może w Twoim przekonaniu sa zli, ale "cenzurowac" słów tak, jak zrobiłeś to na końcu swojej wypowiedzi naprawde nie musisz, ja wpisuje pełne przekleństwa (np. chuj, kurwa,pierdolony pojeb) a one pojawiają sie w moim komentarzu! widzisz, gdybyś przeczytał choc fragment regulaminu wiedziałbyś o tym, że tak można, chyba, że to tylko Twoja metoda "okazywania ekspresji".
jesli tak-zwracam honor
@george_gorbaczow ja mysle ze to kwestia nawykow, jesli wszedzie czesciowo cenzurujesz czesc wypowiedzi, to potem piszesz tak z automatu ;p tak samo jest z np uzywaniem polskich znakow na komputerze
Heh te niektóre kurwy tłukące z partyzanta... aż szkoda, że nie było tam Kidiego, pokazałby im "gdzie raki zimują"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów